Längtan är en mäktig källa som kan användas till att få saker att hända.


Nu säger jag godnatt till er och till matteboken för idag.
XOXO

Matte

Hellu Hellu.
Måste plugga matte nu, runt 1000000 sidor känns det som när det egentligen är 8 sidor...tills på torsdag. Ibland är jag otroligt avundsjuk på Zara som tar ett sabatsår i år. Ledig hela tiden och slippa skolan. SKÖNT!

Men hare gött hörrni, glöm inte att kommentera! :D

XOXO

Outfit

Idag har jag skuttat runt i det här:



* Pappas jeans, var tvungen att kavla upp benen haha!
* Grått linne från H&M
* Vit tjocktröja från Bik Bok tror jag.

Ska kanske fortsätta med dagens outfit ... glömmer hela tiden bara haha.
XOXO

Update

Hello hello guys! Har varit otroligt lite uppdatering men jag har haft extremt mycket o göra i skolan, har kvar en massa grejer också så jag är otroligt stressad.
Jag kom på att jag inte visat mitt klippresultat. Det syns inte så mycket skillnad och jag har inte färgat nåt men håret är kortare. Hatar att klippa av mej håret om det ens gäller nån centimeter. Syrran klippte page och jag var nog mer nervös än hon var med tanke på att hon klippte av sej allt hår!
Skulle aldrig klara det usch usch. Mer uppdatering kommer framöver, har även en header som är klar men jag kan inte få den rätt placerad. Ytterst irriterande.
Hare gött!

XOXO

What?



Linnea, vår egna lilla jazzbrud åkte ut från idol?! Trodde absolut att det skulle vara Olle men nej nej det blev Linnea. Lite upprörd över det här faktiskt, det var hon och jay som man såg fram emot. Skit också att det skulle bli såhär!

Sitter nu och tittar på Fantastic 4 men ska nog snart slagga. Imorrn kommer Moa och sover över och det ska bli supermysigt och superkul. Blir nog lite bloggning ändå men den kommer nog ligga på botten hehe.

Hare bra! Jobbar på headern som aldrig blir bra
XOXO // Dea

ZRGRAPHICS.WEBS.COM - ÖPPNAT


Vår allas bästa Zara har öppnat sin zrgraphics eller det är totalt ny design så glöm inte att besöka genom att klicka på namnet.
Snacka om att det är en bra sak att underhålla sej med och kolla igenom galleriet när man har tråkigt.
XOXO

Designen fortsätter


Att det kan ta så lång tid o göra en design som man gillar -.- Men jag kan inte det här med koder så bra men ni får stå ut ett tag till helt enkelt och ni måste börja kommentera mer! Vill inte tjata men det e jättetråkigt när man tittar på statistiken och ser att det bara är 1 kommentar eller nåt. Så snälla (:
XOXO

Senaste span

Ja jag har mycket senaste span nu men jag är hur shoppingsugen som helst! Det är inte klokt och jag fastnar för ALLT.
Kollade runt på Nelly lite och kände att jag verkligen skulle vilja ha en söt klänning. Varför vet jag inte med tanke på vintertiden som är ute (det snöar oavbrutet ute i 2 dagar). Men hur som helst så hittade jag ingen söt klänning på Nelly (däremot så hittade jag andra fina klänningar) så jag gick över till Melba och lite annat.
Enjoy!


Ganska tuff väska från Nelly. Har alltid varit kär i fransar men letar efter en väska som är täckt med fransar. Det fanns på Bik Bok förut men såklart var det slut. 579:-



Otroligt snygg klänning från Nelly. Problemet är att jag inte vet något tillfälle man kan ha på sej den.
3359:- GOSH!


Ja jag la in dom här fulsnygga byxorna. Med rätt skor och rätt tröja blir säkert hela outfiten en höjdare. Men det gäller verkligen o matcha dom rätt och bäras av rätt person. 599:- från Nelly.



Underbart snygg väska (i röd!) från Melba 549:-



Söt klänning från Melba. Har svårt o bestämma mej om jag tycker den e fin men den skulle nog vara intressant o ha i garderoben. 369:-



Klänning från Melba 349:- Vill ha den i sommar!


Lite rolig grej jag hittade på Melba för alla Edward Cullen fans. Skulle fasen vilja ha såna!

XOXO


Nån som nappat på Lanvin?

Ni vet väll att designern Lanvin har kommit till H&M och "släppt" en kollektion. Det är dyra priser och hitills har jag faktiskt inte sett en enda klänning som jag tycker är snygg. En kanske men inte alls som jg trodde att det skulle vara.


Någor som faller er i smaken?
XOXO

Bloggdesignen

Bloggdesignen ligger på botten. Blogg.se knepar ordentligt och ingenting man gör sparas. Ytterst irriterande.
Så det kommer dröja en stund.
XOXO

Dagens låt

Slänger in en dagens låt (:


Racka ner på folks utseende

Egentligen borde jag inte skriva det här inlägget för jag orkar inte bry mej om hur dåligt självförtroende en massa människor har som bara kan få högre status genom att racka ner på folks utseende. Detta hände just min kompis Moa i skolan idag av en kille som absolut har 0 självförtroende. Vad är det för mening att säga att hon är ful, har kanintänder och är en bitch?

Men men, det är bara o svälja o gå vidare. När sånt här händer måste man övertyga sej själv att man är söt! Skit i dåliga, fula kommentarer annars kommer livet att bli hårt framöver. Man blir starkare av att möta idioter.

XOXO

Jag ska fasen bli blond!

Känner starkt att jag vill bli blond. Inte extremt blod utan lite brunblont. Vad tror ni? Nu har ni inte sett nån bild på mej men färgen kanske känns lovande?
Vi får se hur man kan göra utan att förstöra håret genom att bleka det...om det går.
XOXO

Nästa hårfärg?

Är helt kär i Ashlee Simpsons hårfärg. Tycker den e riktigt snygg och känner för en förändring så tja, kanske den här. Vet dock inte hur jag ska övergå från brunt till blont utan att skada håret. Får fråga frissan på tisdag.



Vad tycker ni? Åh längtar!
XOXO

Senaste span

Slänger in ett litet inlägg här. Kollade runt på bubbleroom och en massa olika sidor och blev


Snygg jacka från bubbleroom 799:-. Snygg eller vad? Fodrad också ser det ut som.



Riktigt snygg tröja som är lite genomskinlig här o där. Nu skulle jag ALDRIG gå omkring sådär utan ett linne under men visst är den snygg?



Rockig magtröja 399:-. Gillar den skarpt och skulle absolut vilja bära den nån dag.

XOXO

Migrän

Jäkla migrän. Sitter hemma och mår skit helt enkelt. Ska absolut inte sitta vid datorn så mycket men jag ville bara berätta att jag lever (;
Designen e snart klar men jag har ingen aning om hur jag ska få in en header i en headerfri fördesign. Så det kommer dröja (:

XOXO

Design

Håller på med en ny design nu så bloggen kommer inte vara så vacker på ett tag.
XOXO

Håltagning

Funderar på att ta 2 hål i öronen nu (: Har redan hål i öronen men vill ha 2 extra. Tänker då på höger öra i den här stilen kanske:

Bilden från Keeela.blogg.se, hoppas det var okej att jag lånade den. Men nåt i den stilen hade jag iallafall tänkt mej.
Men jag tror inte jag skulle klara av båda hålen på en gång, sån stor smärtgräns har jag inte haha.
XOXO

Svar från frågestunden - AVSLUTAD

Fråga - Vilken är din favvo låt? ;)
Jag har ingen riktig favvolåt egentligen jag gillar ganska många. Om du kollar på utmaningar så hade vi något liknande (: Men ACDC har bra låtar som jag verkligen älskar samtidigt som Ashley Tisdale är duktig. Men en favoritlåt har jag inte.

Varför har du Det bloggnamnet du har?
Har ingen aning. Tänkte först på ops men det var för tråkit sen provade jag en massa saker innan jag tillslut kom på det krångliga och jobbiga namnet ooopss.

Är det ditt hår??? :D
Om du menar att det är mitt äkta hår så ja. Det är mitt hår men jag har färgat det (;

är du katt eller hund människa?
Kattmänniska. Fast det är ganska svårt o välja för jag skulle absolut vilja ha en pudel men om jag måste välja mellan hund o katt blir det absolut katt. Jag kan inte föreställa mej en dag utan katt.

Favoritfärg?
Nej fråga inte det! Haha jag vet faktiskt inte. Det är svårt men jag gillar alla färger när dom är i bra kombinaion.

Favoritfrukt? Varför?
Melon eller äpple. Jordgubbar är gott också. Jag gillar det där söta haha

Hur många djur har du?
Just nu har jag 5 katter, 5 marsvin, 1 hund, 2 kaniner och 3 akvarium med fiskar (;

Har du någon gång varit riktigt kär?
Nope (:

Varför skapade du en blogg?
Jag vet faktiskt inte. Det verkade kul och några kompisar hade det så det såg väll bara lite intressant ut (:

XOXO

Måste ha!



Kollade runt på melba och hittade en massa snygga tröjor. Nu när det börjar bli vinter (usch) så börjar jag kolla runt lite överallt + att jag får köpa alla mina egna julklappar i år! Mamma ger mej pengar så tro inget annat haha.
Men hur som helst så hittade jag den här tröjan + lite till. Åh måste bara ha! 249:- från Melba.



Bara jag som tycker den här tröjan är supersnygg och ser hur skön ut som helst? Den finns i vitt också men själv skulle jag nog ta rosa. Man måste sätta färg på tillvaron när det bara är vitt ute (:
369:- från Melba.



Här är tröjan jag vill ha allra allra mest. Att ha ett korshalsband är skitsnyggt så där ger jag er ett litet tips på köpet (; Finns i grått också.
359:- från Melba.



Snygg skinnväst från Melba. Ashley tisdale har haft en liknande. Såg faktiskt en sån här på H&M också (:
549:-



Jösses vad mycket bilder jag lägger upp haha men jag är helt kär i dom här skorna. Fräcka och snygga.
539:- från Melba.



Sist men inte minst en snygg grön tröja jag är helt kär i. 299:- från Melba.

XOXO

Glöm inte frågestunden

Glöm inte att fråga på nu på frågestunden. Har jättetråkigt så det vore kul om man hade lite frågor o svara på (;
XOXO

00:05

< - - - SELMA

Nu säger jag godnatt.
XOXO


KStew

Vad tycker ni om Kristens stil egentligen. Är den snygg eller bara tråkig? Själv älskar jag den, den e så lik min vissa dagar och man kan verkligen få tips på hur man får till en enkel outfit att bli supersnygg. Så vad tycker ni?

Det som e lite kul med det hela är att jag har en likadan tröja som hon har på andra bilden. Tjocktröjan.
XOXO

Frågestund

Har haft frågestund förut och det har väll gått bra antar jag haha. Men nu kör vi på en frågestund igen (bara jag som tycker frågestund låter lite töntigt? xD) men aja vi kör på så får vi se hur det blir.

Fråga på ni, ställ gärna flera frågor (:
XOXO

Teckning



Är i skolan och håller på med en ganska cool bilduppgift. Supernöjd med resultatet men den är långt ifrån klar. Tänkte fylla svarta konturer. Nån som har en ide till vad jag kan göra mer?
Himlen måste få lite färg iallfall.

XOXO

Hårinlägg

Fick en fråga av Moa (womis.blogg.se) på skype hur jag fixar mitt hår och då tänkte jag göra ett litet inlägg vad jag använder (:

1. Först använder jag som "bas" en olja jag tar i håret varje kväll, det är inte för att kunna fixa vågor men håret blir lätt slitet när man plattar och vofflar mycket så då är olja ett smart knep (;
Jag frågade frisören, dom vet bäst.
2. Sen plattar jag håret eftersom jag har naturligt vågit hår (dock inte så som jag fixar det). Det blir lättare att kunna voffla håret då.
3. Nu kommer själva "vofflingen". Då börjar jag längst fram med luggen, högst upp så nära hårbotten som möjligt så man får volym i håret.

Min kompis!
Sen tar jag "PROFFS" hårsprang, kastar huvudet framåt och sprayar under och får volym.
Så enkelt är det :D

Hoppas det var till hjälp
XOXO

Skolan



Nu befinner man sej i skolan då da. Trevligt trevligt. Sitter och har "casesläpp". Tror det e att vi ska starta ett eget företag eller nåt sånt. Det kan bli intressant för jag kan absolut ingenting om det haha.

Kommer nog att uppdatera mer idag, dagens låt kommer också.
XOXO

Free Fallin


Var ute och fotade lite idag och fångade den här bilden. Tyckte den var riktigt fin, har alltid älskat att fota händer speciellt i svartvitt.
Man behöver inte alltid ha en systemkamera för att bilderna ska bli bra right? (;
Har pluggat musik idag. Känns hur bra som helst nu faktiskt, blev klar med uppgiften och fick in en ACDC bild mitt ialltihop. Kan det bli bättre? Tja, det är nog VG iallafall.
Har en ny kategori btw. Dea - Foton. Ganska tomt nu men det kommer komma mer framöver (;
XOXO

Lördag

Happ då var det lördag. Kul? Njä... själv tycker jag att lovet har gått för fort. Min dag kommer bestå av plugg rollspel och mer plugg.
Det har varit hur skönt som helst o vara ledig men sen återgår livet till det normala igen.
Kommer nog inte bli så mycket uppdatering ska också försöka komma på en utmaning med Zara också så ni får nåt kul o läsa (;
XOXO

Dagens låt

Åh jag dör! Vilken underbar låt, usch så bra den är.


Plugg



Sitter just nu med glass i handen och datan i knät för nu blir det PLUGG. Usch har en musikuppgift o göra sen blir det spanska. Har ett stort prov i spanska nästa vecka...

Passade på att ta några frächa nya  bilder på Manne som hänger runt fötterna på en hela tiden. Haha helt underbar < 3 Han fyller snart 2 år föresten (;



XOXO


Dagens låt


Tidsfördriv

linds37
Bild från zrgraphics

Har extremt tråkigt nu så jag kör ett snabbt inlägg här (; Tänkte göra lite mer reklam, ganska längesen (?)

* Först har vi ohmyzarah.blogg.se som ni nog har hört förut. Zara driver den bloggen, det är även hon som jag har utmaningar med. På hennes blogg skriver hon om kändisar, har utmaningar, visar sina verk inom photoshop och skriver lite om sitt liv. Värt ett besök (:

* Sen har vi ännu en sida av Zara dom heter zrgraphics.webs.com där hon visar sina mästerverk inom PS3. Bakgrunder, avatarer och blends. Sen är hela sidan hur snygg som helst också så det är värt ett besök (:

* En till sida av Zara är blakeclively.blogg.se där hon skriver om kändisen Blake Lively. Skvaller skvaller skvaller!

* Sista bloggen Zara har är zrgraphics.blogg.se där hon lägger in bloggdesigner mm. Ganska kul o titta på (:

Har inte så mycket mer o göra reklam för så det var allt (;
XOXO






Nya skor

Har fått hem ett par nya skor. Supersköna och jättesnygga som passar nu när det börjar bli kallare och våtare ute.
Vad tyx?





XOXO

Ashley Tisdale

Är inte det här världens sötaste frisyr? Ashley passar så bra i blond kort lite taggit hår. Älskar det, zara borde absolut skaffa den frisyren.
XOXO

Dagens låt

Slänger in en dagens låt. Lär inte bli så mkt uppdatering idag heller.