ZRGRAPHICS.WEBS.COM

Jag kan glatt meddela att Zara har fått tillbaka sin sida nu (: Tinypic slutade och då rök alla hennes grejer från sidan men nu har hon äntligen fått klart den (: Lycka lycka. Tycker det är ganska kul o kolla runt i hennes galleri.
Så nu måste ni besöka hennes hemsida (;
XOXO

Dagens låt

Lägger in en dagens låt. Har blivit helt kär i Katy Perry faktiskt.

XOXO

Skinnjacka

Jag har aldrig visat upp grejerna jag köpte förut så nu tänkte jag slänga in ett litet inlägg på vad jag köpt (;
Köpte den på cubus (: Hur skön som helst.
Snart ska jag titta på idol. Bara Jay och Linnea är kvar så är allt toppen (y' HAHA
Lite knäppt inlägg men ni får stå ut x)
XOXO

Fredag

Dagen innan lovet. Hur skönt som helst måste jag säga, slippa allt plugg. yay! Det har varit dålig uppdatering pga mycket plugg helt enkelt. Har haft ganska rejält o göra men jag hoppas att jag får VG på uppgiften iallafall.
Men mer uppdatering kommer självklart men den kommer nog att vara mindre. Har helt enkelt ingen blogglust.
XOXO

Dagens låt

Tänkte köra en dagens låt. Har blivit helt kär i den här.
XOXO

Rekord

För alla som inte tror på att jag har 37 unika besökare kommer ett bevis här. Jag kan inte fixa så ni ser att det är 37 men ni ser väll mätaren hoppas jag.
Nu är det bevisat för er som inte tror mej.
XOXO

Twilight

En liten tjuvtitt på min lilla twilightvägg här hemma. Tänkte att det kunde vara lite kul o se.
Kommer nog fler, bättre bilder nån annan dag men ni får nöja er med den här bilden för tillfället. Nu ska jag lägga undan datan och läsa sen blir det nog natti natti. SKÖNT!
XOXO

VG PÅ SO

Fick glatt reda på idag att jag fick starkt VG på en SO uppgift. Det kändes otroligt bra att man blev belönad av arbetet man kämpat med hur mycket som helst. HAHA nästa gång kommer ett MVG hoppas jag även om det krävs mkt jobb.

Jag har fått EN kommentar om att jag ska ha frågestund. Känns jättetråkigt att jag har runt 36 besökare varje dag och ni kommenterar ingenting.
Jättesynd faktiskt men jag ska försöka o inte klaga haha (;

XOXO

Prov hela dagen

Usch vilken dag det har varit idag. Har haft 2 prov i engelska och matte + 2 stycken med engelskaglosor. Nu måste jag hem och plugga om sovjetunionen -.- Sen måste jag dra vidare till gitarren som går extremt segt.
Aja ska försöka rollspela lite också. Måste komma igång igen, saknar det lite. Men men, glöm inte att kommentara och ska jag ha en frågestund?
XOXO

Måndag

Idag går jag i min ACDC tröja igen. Ett par blåjeans till, inte så spännande men otroligt skönt. Ibland måste man inte vara så uppklädd i skolan för att vara snygg (: haha. Hästsvans till om ni vill veta.

Har tänkt mycket på en frågestund på bloggen men jag vet inte om ni är intresserade. Ni måste börja kommentera mer annars känns det så meningslöst o blogga.
XOXO

Måndag

Har nyss haft engelskaprov. Det gick sådär ärligt talat är lite orolig faktiskt. Men vissa saker kunde jag och vissa inte. Tyckte att läraren förklarade lite dåligt men men nu ska vi inte klaga.
Nu väntar matteprov i eftermiddag så önska mej lycka till!
XOXO

Söndag

I fredags. Vitt på marken och en frusen tjej. Haha det var snöbollskrig mot skolan bredvid oss men själv hatar jag att nån kastar snöboll på mej så jag tittade på xP
Lite kort så ni ser att jag lever. Jag har shoppat idag, visar upp imorrn vad jag tog hem (;
Ni såg väll GG hoppas jag (?)
XOXO

Efter en dag på Hard Rock

Är jag helt slut faktiskt. Blir nog en tidig kväll vilket suger men jag är totalt utmattad. Har tillbringat hela dagen på Hard Rock och sen gick vi och bowlade. Mitt lag vann faktiskt haha.
Men till Zara om du nu läser det här: Jag håller inte på att överge dej eller nåt sånt läskigt men jag har bara tröttnat på dn och alla människor där nu men jag har absolut inte tröttnat på dej. Saknar dej enormt faktiskt, igår blev nästan inget prat alls.
Så mer har jag nog inte o säga om kvällen och dagen kommer nog inte så mycket uppdatering imorgon ska dra på shoppingrunda med Elsa (: Kul kul.
XOXO
Föresten, ska jag ha en frågestund på bloggen eller är ni inte ett dugg intresserade av det?

Vill ha

 

Det var ganska längesen jag la in ett "jag vill ha" inlägg och nu har jag tittat runt lite på Gina och Nelly och hittade en massa fina grejer. Lägger inte in alla nu eftersom det är så mycket.

Enjoy!

 

 

Jumpsuit från Gina Tricot 299:- Kallt nu på vintern men man kan alltid ha ett par fräcka tights under (;

 

Jag har faktiskt inte så mycket rosa i min garderob. Ingenting faktiskt förutom ett linne. Skulle kännas lite kul med ett rosa snyggt linne här i vintertiden. 129:-

 

 

Åh vad kär jag blev i den här tröjan. Ser så mysig ut nu när det är kallare och tråkigare ute. Kostar dock 499:- från Nelly

 

 

Leggins! Finns det något bättre än roliga snygga leggins som piffar upp en hel outfit? Hittade dom här på Nelly.

199:- och 239:-


Vi får se om jag inte kommer hem med lite roliga grejs på söndag (;

XOXO



Snö


Bild tagen från google

Nu är det helt plötsligt vinter också. Usch vad kallt det är men det är samtidigt hur mysigt som helst. Får väll ta fram vinterskorna och vantarna. Som tur e ska jag shoppa på söndag så då får jag nog chansen att köpa ett par riktiga mysiga vantar.

xoxo // dea


Torsdag

Betyder spanskaglosor så det är det jag håller på med nu. Väntar också med spänning på filmen som börjar 21:00 på 6:an.
Har sett den förr, den är hur bra som helst med en av mina favvoskådisar.
Det har varit dålig uppdatering idag så det har nog varit lite tråkigt o gå in på bloggen. Men hur som helst kommer bättre uppdatering imorrn (;
XOXO

21:42

Nu säger jag godnatt. Har pluggat hela kvällen, dock roligt plugg men nu är jag seg o trött. Ska platta håret och sen voffla det så man kan gå snygg till skolan imorrn.
Hare gött // XOXO DEA

Sångfågel

Man kan nog inte kalla mej för något annat än sångfågel just nu faktiskt. Sitter och håller på med en musikuppgift som går ut på att jag ska sjunga till en låt. Extremt kul faktiskt jag är ju lite kär i musik.
Problemet nu är att jag inte vet vilken låt jag ska ta haha.
Beautiful Disaster - Kelly Clarkson
Breakeven - The Script
Hey soul sister - Train

XOXO

Just nu

Sitter jag på spanskalektionen med Amanda och Moa.
Kort inlägg, XOXO

My heart will go on

Alla känner kanske till den underbara låten My heart will go on och nu har jag hittat en otroligt duktig kille som spelar gitarr. Han heter Sunga Jung och spelar den låten så man nästan gråter. Lägger in ett klipp på honom så ni fick se killen (:
XOXO

Onsdag

(dålig bild med webbcameran)
Efter onsdag kommer torsdag och sen är det fredag. Tänk vad lätt och snabbt det låter. För och nackdel ioförsej. Är ganska rädd att jag måste plugga hela fredagkvällen. USCH!
Men men nu ska jag sluta snacka plugg för en gångs skull. Tycker faktiskt jag blivit bättre, mer aktiv med bloggandet. Plus för mej! Ska försöka ta bilder senare efter skolan och sen plugga såklart. Nu får jag helt enkelt råplugga dom här tre dagarna. (Fasen nu är jag inne på plugg igen).
Just nu har jag rast i 20 minuter och sen är det lunch halv 12. Då kommer säkert ett inlägg upp.
XOXO

Skolan

Tillbax i skolan. Ska jobba med matte nu, extremt tråkigt men det måste göras. Ska shoppa i helgen och gå på Hard Rock med the family och några andra. Trevligt trevligt.
XOXO

When the leaves fall



Fick ett stort ryck och gick ut för att fota i regnet. Haha det var supermysigt faktiskt och sassi hängde med på några bilder också. Visar upp resten sen.

XOXO

15:00

Nu smäller det. 15:00 slutar jag skolan och det betyder att jag klarat en till skoldag. Haha inte så spännande men nu ska jag hem och göra en stor kopp choklad med grädde. Det passar perfekt till den här tråkiga dagen utanför fönstret. Hade gärna tagit en Ben o Jerrys men det är nog ett minne blott idag i allfall.
Kommer uppdatera mer med fler bilder, känner blogglusten komma krypande.
XOXO

Tisdag

Wow jag har fått en riktig kick att blogga nu! Kände att det faktiskt kan vara ganska kul och det är några som bett mej lägga upp fler bilder på min vardag och på mej själv. Svaret är att jag inte alls har någon lust att lägga upp bilder. Jag har många besökare och jag behöver helt enkelt inte.
Så jag tänker nog fortsätta med att köra såhär för det funkar och när jag själv tittar på min blogg så tycker jag att den ser helt okej ut att läsa.
Ska såklart lägga upp bilder på min vardag, mina outfits och om jag tar lite fina bilder här och där så kommer det upp på bloggen men sanningen är att jag inte är duktig på att fota. Visst jag kan vinklar och sånt men bland misslyckas jag helt och hållet och då vill jag helt enkelt inte lägga upp det på bloggen.
Just nu sitter jag i klassrummet och fortsätter med min so uppgift som bara går allt annat än framåt faktiskt. Har total idetorka på vad jag ska skriva. Men vi får väll hoppas att det vänder.
Hare bra! // DEA

Skolan

Nu befinner man sej i skolan igen med en massa uppgifter i handen. Toppen! Håller allvarligt talat på att arbeta ihjäl mej. Är helt slut och vill bara hem o ta en kopp choklad med grädde.
Men men nu är man här. Måste jobba med någon SO uppgift som tur är e den sista för det här projektet och att vi har 2 veckor på oss och göra det.
Nu ska jag pallra iväg och fortsätta mitt lilla arbete, håller också på o klura på en ny design till bloggen.
XOXO

Bildbomb





Kanske inte bildbomb men några bilder från dagen. Hunden heter Sassou och är min grönendal.
Har inte så mycket annat o skriva nu haha.
XOXO

Älskade ACDC



Idag har jag gått och myst i min älskade ACDC tröja. Har även tagit en massa fina bilder på både min hund och hösten som finns utanför dörren.
Själv längtar jag till vintern och juletid och sen sommaren igen haha. Är en riktig sommarmänniska jag.

Nu måste jag kolla engelskaglosorna lite snabbt och kolla på den nya uppgiften vi fått i SO:n. Tror det är sista uppgiften det här caset. Skönt faktiskt. Är hur trött som helst av allt plugg.

Lägger upp bilder senare XOXO // Dea

Måndag

Är hemma och bara segar. Ska försöka plugga lite nu och kanske ta en promenad så man kanske blir frisk nån gång. Har ont i huvudet och då brukar en kort kort promenad hjälpa.
Sitter nu i soffan med Manfred, den goskiten la sej i mitt knä och förväntar sej en massa kramar haha. Ska fota lite när jag går ut och lägga upp här på bloggen senare.
XOXO

Söndag

Jösses vilken kort dag det har varit. Vaknade runt halv 12 så jag har nästan bara varit vaken i 9 och en halv timme. Håller på med en extremt svår utmaning igen, spännande! Haha eller nej kanske inte. Har pluggat hela dagen, ingen fritid här inte och jag är extremt skoltrött nu. Vill ha lov!
Men jag uppdaterar så fort jag kan imorgon. BTW, såg ni GG ikväll?
XOXO

Bloggförändring Bloggförändring



Känner för att byta design. Jag älskar den jag har nu men skulle nog behöva byta den (: Har faktiskt inte en aning om vad temat han bli men ska försöka klura på det (:
Ska försöka bjuda på fler bilder och uppdatera oftare men jag suger verkligen på att blogga, som sagt, jag funderar nästan på att sluta. Jag får göra ett försök till helt enkelt.

XOXO

Fredag

Åh yes, äntligen fredag! Tyvärr blir det plugg imorrn men hela kvällen har jag ledig. Jissa om inte det e skönt!
Ska försöka få tag i Zara, börjar sakna henne nu så ska jag se om vi inte kan snacka lite (; Mer uppdatering kommer med tanke på att det inte varit nån på en stund.
XOXO

Onsdag

Hellu (: Vakna ännu? Om ni går i skolan borde ni kanske vara vakna om ni då inte har lyxen att få sovmorgon.
Sitter nu och ska snart ha "case". Projekt dåda (:
Dagen kommer nog bli ganska lång, är trött och seg.
Men nu måste jag dra hejsvejs!
XOXO

Tisdag

Bloggningen har legat på botten, jag vet men jag har haft så otroligt mycket och göra. Har pluggat hela fredag, lördag och söndag. Igår fick jag ett migränanfall så det blev ingen skola. WOW skitkul verkligen.
Så mitt humör är väll lite på botten nu men jag är i alla fall glad över att jag fixade så mycket i helgen men nu har jag fått hur mycket mer att göra så bloggningen kommer nog fortsätta att ligga på botten.
Funderar nästan på att sluta blogga. Inte helt, jag kommer ha kvar utmaningar mellan mej och zara och lite uppdatering då och då.
Så, så ligger det till nu (: Har rast nu så det blir väll att kolla runt lite på olika klädaffärer för att se om man inte vill beställa hem något (:
XOXO

Gossip Girl ikväll!

På 5:an klockan 19:00 smäller det! Glöm det inte.

XOXO

Stora framtidsplaner...

Haha ah x)

Utmaningen - Frisyrer till Zara

Nu har vi kommit på ännu en utmaning. Vi ska hitta olika frisyrer till varandra, jag och zara. Zara har verkligen provat nästan alla normala färger på håret men nu kommer min åsikt in. Vi började snacka om att vi ville ha en förändring så här är mina 3 förslag (:

Så att ni ska få upp en bra bild på hur hon ser ut och frisyren hon har nu lägger jag upp en snygg bild på henne (:


Frisyr 01:


Zara, du har alltid passat i blont och det skulle vara jättekul om du klippte det lite taggit och mellanlångt. Tänk vad fint det skulle bli om du tog ett diadem som du tog upp luggen på och luggen spretar åt alla håll. Åh va fint!

Frisyr 02:



Du har natuligt platt hår så det kräver lite mer jobb men blont långt hårsvall på dej skulle passa så bra. Gillar att det är 2 färgtoner på håret (;

Frisyr 03:


Där Zara har du en snygg frisyr. Jag håller mej till det långa hårsvallet och det mellanlånga. Du passar i vågigt hår så se till att skaffa vågit löshår eller nåt (kan inte löshår) och fixa en a´la Miley frisyr. Skaffa mittbena!

Frisyr 04:


Okej om du inte gillar dom över så tänk på den här. En gyllenbrun kristenfrisyr som är taggit snyggt klippt skulle nog passa dej (:

Sådär, klart. En ganska kort utmaning men nu måste jag sova.
XOXO

Godnatt

Ska bara hälsa godnatt till er alla! Ska snart sova, snackar lite med underbara zara och lyssnar på musik. Kommer mer uppdatering imorrn så alla vet (:

Ni måste börja kommentera mera, har en massa besökare men har bara 2 kommentarer :O Var inte blyga jag bits inte jag lovar (:

PS. Imorron klockan 7 börjar nya säsongen av GG!

XOXO

Lördag

Sitter nu och råtittar på alla filmer som vi hyrde igår. Har redan sett The last song X2 och The runaways med Kristen Stewart och Dakota Fanning.
Just nu tittar jag på From paris with love med John Travolta. Ska erkänna att jag redan har sett den men omg vad bra den är!
Nu när vi ändå snackar filmer kan jag också fråga om ni sett Edge of Darkness? Det är med en av mina favvoskådisar Mel Gibson. Han har även varit med i en film som han gjorde med Heth Ledger. Ska säga namnet när jag kommer på det haha. Men den filmen är iallafall värd att se (;
Så det kommer nog bli ganska bra uppdatering idag hoppas jag. Ska försöka fota lite ute, behöver lite frisk luft faktiskt.
XOXO

Fredag kväll



Nu sitter jag och tittar på solsidan. Haha omg vad kul den e! Gav er en liten bild från idag, haha pappa hittade sin förra systemkamera, oerhört tung men ganska kul faktiskt.
Fick reda på att Zaras farmor dött idag. :( Vila i frid <3

XOXO


Dagens outfit

Här kommer en bild på min outfit. Bättre bilder kommer, ska bara ta kort med kameran, det här blev snabbt med webbcemeran.
Stuprörsjeans från H&M 99:- Linne från Gina Tricot 249:-

Ses senare XOXO // Dea

Shopping

Today har jag shoppat jättemycket fina kläder. Ska ta kort imorgon, kommer ha på mej det mesta eftersom det är en helt outfit jag köpt.
Har ni några tips på roliga affärer med snygga kläder? Är otroligt sugen på att köpa tuffa snygga kläder som man kan ha på sej året om. Eller kanske inte sommaren för då gäller shorts och linne men ni förstår vad jag fattar haha. Färgsprakande eller bara enfärgat det spelar ingen roll. Några förslag?


Köpte en svart topp med små volanger som går på framsidan och sen är det spännen där i mitten. På baksidan är det bara svart utan volanger. Från Gina Tricot 249:- Jättesnygg på (:


Resten av alla kläder hittar jag inte så det kommer bilder imorgon (;
Vad har ni gjort idag?
XOXO

God natt

Sista inlägget för idag och första.
GOD NATT <3

Bild tagen av: Dea


Plugg

Nu blir det plugg i någon timme, spanska och engelskaglosor + en uppsats att skriva. Toppen. Slänger in en dagens outfit senare om någon är intresserad (:
Men ni måste börja kommentera mera än vad ni gör. Jag har många besökare men ingen kommenterar. Mycket roligare och skriva också då (:
XOXO