Torsdag

Idag är jag sjuk, förskyld. Bara jag som tycker att det är mycket sjukdomar nu? Alla blir sjuka hela tiden. Nu ska jag ta en kopp te och sen så kommer mammas kompis som hon inte träffat på flera år hit. Det ska bli kuligt så man får nog försöka att verka pigg och glad en stund haha.
Åh va töntig jag känner mej, men nu ska jag lägga upp en dagens outfit som jag säkert kommer byta någon gång haha.
Svarta jeans och en corallfärgad topp med en kissekatt tryck.
Föresten, jag har ju lovat en bild på min lilla kanin, Linn, (som har vuxit oerhört fort).
Bättre bild kommer, tog en snabb nu på min webbcamera.
Haha supersöt eller hur?
XOXO

Skolan

Nu går all energi på skolan. Har hur mycket plugg som helst och göra och nu kör jag stenhårt. Har blivit klar med engelskan (äntligen) och översatt den till och med. Nu har jag några andra tråkiga uppgifter kvar. Ska ha spanskalektion senare och sen musik. Det känns kul att dagen slutar med mitt favvoämne (;
Idag har jag på mej svarta jeans och en rolling stones tröja om någon vill veta haha. Tror det är första gången som jag lägger upp en bild på min outfit. Iallafall halva, bättre bild kommer nog tog lite snabbt med min webbcamera haha(:
Nu ska jag dra bye bye XOXO/ Dea

Skolan

Nu går all energi på skolan. Har hur mycket plugg som helst och göra och nu kör jag stenhårt. Har blivit klar med engelskan (äntligen) och översatt den till och med. Nu har jag några andra tråkiga uppgifter kvar. Ska ha spanskalektion senare och sen musik. Det känns kul att dagen slutar med mitt favvoämne (;
Idag har jag på mej svarta jeans och en rolling stones tröja om någon vill veta haha. Tror det är första gången som jag lägger upp en bild på min outfit. Iallafall halva, bättre bild kommer nog tog lite snabbt med min webbcamera haha(:
Nu ska jag dra bye bye XOXO/ Dea

Svar



Vem är din idol? Vem ser du upp till och vem är din modeikon?
Vet inte vad du menar med idol riktigt. Jag kör musik då haha. Acdc är mina största idoler och sen gillar jag också Ashley Tisdale. Jag har en ganska bred musiksmak så jag lyssnar nog på allt möjligt. Jag ser upp till min mamma och har Kristen Stewart som min största modeikon. Ashley Tisdale har också snygg klädstil (:
Du snackar om en tjej som heter Zara, brukar läsa om när ni gör utmaningar. Vem är hon?
Kram kram
Zara är en tjej som jag träffade på en sida. Vi började rollspela tillsammans och nu är vi ganska bra vänner. Hon är 16 år och har bloggen ohmyzarah.blogg.se.

Vilken är din favorit färg och vad heter du? (:
Kram
Min favoritfärg är alla på något sätt men jag har alltid gillat svart,rött och rosa på något sätt. Vitt är snyggt. Haha har ingen aning egentligen.

Varför började du blogga?
Jag vet faktiskt inte. Jag ville kunna uttrycka mina åsikter på något sätt men jag har aldrig haft planer på att bli större inom bloggvärlden så det här är nog bara för skojs skull.

Vad fick dej att börja blogga?(:
Ungefär samma fråga som den förra. Jag kollade runt på blogg.se och såg några bloggar som funkade även om man inte skriver om sitt liv utan det går lika bra att bara skriva om kläder, kändisar och ha lite utmaningar då och då.
XOXO

Utmaningen - Outfits utifrån vår egen stil

Nu drar vi igång en ny utmaning jag och Zara. Favorit i repris. Vi kör på snygga outfits från kändisar som är lik vår egna stil. Temat är lite varmare klädsel. Jag är lite rädd för att det kommer bli lite för många bilder. 
Enjoy!




Jag började då med vår favorit Ashley Tisdale. Försökte hitta varma kläder, men om man strövar omkring i LA är det kanske lite svårt men jag lyckades. Lite kortfattat till varför jag valde dom här outfitsen (säger man outfitsen?)
Första bilden visar Ashley i en snygg jacka med ett grått linne under. Tycker det verkar enkelt och stilrent. Det är nog det jag fastnar för mest.
Andra outfiten är en av mina favoriter för att den är så enkel. Har alltid varit kär i skjortor, speciellt rutiga. En outfit vem som helst skulle kunna ha.
Om vi tittar ner på den fjärde outfiten ser ni en av mina favoriter. Har sett en sån väst på H&M  tror jag och jag vill så gärna ha den! Nu ska jag sluta snacka så ni kan få se resen av mina outfits.

Har nog alltid gillat Miley på något sätt. Hennes Hannah Montana grej gjorde att hon alltid kommer stämplas som en barnstjärna men tjejen har verkligen ändrat stil! Den första bilden fastnade jag för direkt. Slitna jeans med lite vitt stänk på, en snygg lite slapp topp och ett bar höga stövlar gör det bara till en riktigt stilren och snygg outfit. Men snälla, skippa dom solglasögonen Miley! Man ser dej ju inte!
Andra outfiten kallar jag bara kärlek. Vill ha den verkligen. Ett par fräcka trumpbyxor, en snygg topp och den där väskan + boots som man kan hitta på H&M (ungefär såna).
Tredje outfiten fastnade jag fö att det var uggs på bilden. Hade jag haft tights hade jag nog haft en längre topp men hennes cardigan är riktigt snygg.


Sparade det bästa till sist. Kristen Stewart. Fy fasen vad jag älskar hennes stil och den liknar min på pricken. På sista bilden där kan jag stolt meddela att jag har en exakt likadan svart tjocktröja. Haha. Men om vi kollar på första bilden ser ni ett par svarata jeans och en t-shirt med en knut på och den kära tjocktröjan. Supersnyggt och enkelt.
Hon kanske inte varierar sej så mycket, jag kanske gör det lite mer men nu har ni iallafall sett min stil för tredje gången och jag tror nog att det inte blir er sista heller haha!

XOXO

Frågestund

Glöm inte frågestunden jag drog igång för några dagar sen. Har faktiskt glömt den själv men, men. Svarar på alla frågor när jag fått minst 5 st (: Så fråga på, fråga hur många frågor du vill (:
Befinner mej i skolan just nu och väntar på att mattelektionen ska dra igång. Slutar om en timme sen är det två timmar innan jag ska ha gitarr. Tror vi ska köra back in black av acdc eller halleluja. Första gitarrlektionen var den första låten Back in Black, gissa om jag var överlycklig, galet ACDC fan som jag är.
Mer uppdatering kommer, håller föresten på med en ny utmaning mellan mej och Zara (; Om ni inte vet vad jag snackar om kan ni kolla under kategorin Utmaningen.
XOXO

Ringar till tusen

Jag har alltid älskat smycken. Ringar och armband som piffar upp en hel outfit. Små och stora ringar, båda sorter funkar lika bra (:
Kollade runt på olika sidor och hittade ringar som jag blev helt kär. Ska se om jag inte ska beställa hem några (;

 

Ringarna är från cocoo (: Bara jag som tycker dom är riktigt snygga och lite skojjiga?
XOXO


Vanessa Hudgens

Asså, visst jag gillar inte vanessa men hennes stil är så snygg! Både hon och Ashley är så duktiga på att hitta fina saker.
Såg en klänning hon hade på sej på en premiär och blev helt kär i den.

 

Det är inte första gången tjejen har lyckats med sina kläder. Bara genom att mixa och matcha jeans och en snygg tröja gör att man blir knäsvag.



Vilken outfit är favoriten?
XOXO


...

Glöm inte frågestunden (: Vore jättekul om ni ville ställa lite frågor.
KRAM KRAM < 3

Ny dag nya tag

..

seg lektion

Bu och blä säger jag bara. Nu är det runt en halvtimme kvar innan jag slutar så jag ska skriva ett snabbt inlägg innan jag börjar jobba igen. Tog 5 minuters rast mitt i alltihop.
Men nu håller jag på med några uppgifter om andra världskriget och, visst det är intressant men lite långtråkigt när man är riktigt trött.
Sitter med Doresa som minst sagt ser lika uttråkad ut haha. Men men, vi får väll bita ihop. Imorgon är det förhör på det här och då ska man framföra hela alltet på engelska så önska mej lycka till med det!
Glöm inte att besöka vinnaren av veckans blogg!
XOXO

Sitter med Amanda

< - - - -  Amanda
Nu är det lunchrast och sitter med amanda (: Vi gör egentligen inte så mycket, tar lite foton här och där. Kan glatt berätta att Zara är tillbaka i Sverige! Känns superkul o kunna börja snacka med henne igen efter att hon varit borta så länge.
Glöm inte att besöka zara som finns i mina länkar och veckans blogg vinnare (:
XOXO

Frågestund

Sådär, nu drar jag igång en frågestund här på bloggen (: Fråga hur mycket ni vill fram till på lördag.
XOXO

Styledbystars

Bara jag som tycker den här klänningen är underbart söt? Kollade runt på styled by stars och hittade den här på partyklänningar. Har aldrig köpt någon klänning därifrån, brukar aldrig ha på mej klänningar men tycker ändå dom är lite roliga o titta på.
Någon annan som gillar styled by stars?

Sidan hittar ni här.
Glöm inte heller att besöka veckans blogg - - - > Klicka < - - -

Kram kram (:

Veckans blogg (:

Nu har jag tittat fram och tillbaka på alla bloggar och jag ska erkänna att det var svårt. Det var ganska många som anmälde sej vilket gjorde mej hur lycklig som helst! Så det tackar jag för (:
Men jag har iallafall utsett en vinnare (:
- - - > Klicka för att se resultatet < - - -

Motivering: En jättefin blogg och en jättefin tjej. Gillar det hon skriver om, hennes åsikter och att hon bjuder på sitt liv och sej själv. En läsvärd blogg! Grattis (:
(skulle ha lagt in en bra bild men hittade ingen...)
XOXO

Onsdag

Nu sitter jag i NO:n och ska väll snart ha rast. Efter det vet jag inte vad som händer, allting är lite fram och tillbaka.
Fler inlägg kommer ska försöka uppdatera så ofta som möjligt + att resultatet av veckans blogg kommer idag (:
Den som vinner, vinner en länkning i varje inlägg i en vecka, sen startar en ny veckans blogg igen.
XOXO

Regn

Nu öser det verkligen ner utanför fönstret. Har aldrig varit med om så fruktansvärt mycket regn! haha.
Ska börja kolla alla bloggar så jag kan utse en vinnare tills imorgon (: Ska också kolla runt efter lite kläder på modekungen också (:
Lägger in en ganska passande låt av ola svensson. Brukar inte lyssna på honom så mycket men den här låten är helt underbar!
XOXO

lite stort men men

Kläder

Hellu (:
Kollade runt på olika bloggar och en av mina favoriter är Bunnys.se. Där kollar jag för det mesta runt på hennes outfits och bara häpnar. Älskar verkligen hennes klädstil.
Det som är bra är att hon alltid skriver vart hon köpt kläderna så då får man en massa tips om vart man kan hitta snygga kläder.
Kollade runt lite granna på en sida som heter http://www.glitzy.se/default.asp


Dom jeansen blev jag helt kär i. Kostar 699:- skulle nog aldrig pröjsa så mycket för jeans haha

Sen gick jag vidare till modekungen.se och kollade lite där men det är så stora bilder så jag får fixa och trixa med det senare.
XOXO




Tisdag 9:27

Nu har jag nyss vaknat. Har fått in en massa människor som vill vara med i veckans blogg (: Superkul, ska börja läsa alla nu och välja ut den bästa.
Mina kaniner, harald och linn har fått tokspel haha dom springer lös på golvet och har så mycket spring i benen att dom inte kan sitta still. Ska försöka ta ett kort och lägga upp på bloggen. Harald har ni väll redan sett?
Jag har föresten ändrat tiden, imorgon utses vinnaren är inte hemma ikväll så jag kan inte utse en vinnare så snabbt.
Så det betyder att ni kan anmäla er ända fram tills imorgon kväll!
Mer uppdatering kommer.
XOXO

Är svart verkligen en färg?

Det är lite kvällstankar här runt 9 på kvällen. Är svart en färg? Jag har läst lite överallt på nätet om det och dom säger att svart inte är en färg men samtidigt säger man "färgen svart."

Men när ni tänker efter, ser ni svart som en färg eller inte?
Imorgon händer det nog inte så mycket, ledig igen men inget planerat. Kommer nog ganska mycket bloggande då. Glöm inte o delta i veckans blogg!
XOXO

Börjar sakna dej nu..

...

Börjar sakna dej nu..

...

Studiedag

Idag är det studiedag eller vad man nu ska kalla det. Har nyss vaknat och ska förmodligen äta frukost nu. Min syrra verkar vara på kockhumöret och är visst beredd på att laga någon mat. Man kan ju alltid hoppas på ceasarsallad haha. Men det verkar inte bli det...
Glöm inte att anmäla mer till veckans blogg!
XOXO

Veckans blogg!

 

 

Tänkte starta en veckans blogg. Vet inte om jag räknar med att så många vill vara med men vi kan alltid testa (; Om det inte blir mer än 3 så lägger jag ner hela alltet. Alltså, minst 3 stycken som anmäler sej.

* Du anmäler dig genom att skriva att du är med eller något annat skoj så jag vet att du är med.
* Sen skriver jag upp alla deltagare på bloggen och sen får vi se om jag väljer en blogg själv eller lottar.
* Du blir länkad och din statistik höjs säkert, även om min inte är så hög men den blir högre och varenda besökare är värd guld.

Glöm inte att skriva in din bloggadress, annars kommer det bli lite svårt för mej hihi.
På tisdag utses "vinnaren"
XOXO

Linn

Har jag berättat att vi har fått hem en underbart söt liten kanin vid namn Linn? Hon är ljusgrå och är en lejonhuvad kanin. Så underbart söt!
Bilder på henne kommer, ha tålamod haha.
Nu sitter jag hemma med lite huvudvärk, hade migrän igår och har jätteont i halsen! Det jag kan trösta mej med är att det snart är helg och att klockan 3 idag är det ACDC non stop på rock klassiker. Hela familjen ska digga haha. Får ta några lass kopp te så det botar halsen och några alvedon som botar huvudvärken.
Mer uppdatering kommer, kram kram // Dea

Sitter med Linnea

Sitter nu med Linnea och vi gör ingenting. Ska snart ha lektion så det blir bara ett snabbt inlägg. Antar att vi ska se på i elfte timmen eller nåt. Har ingen aning.
Mer uppdatering kommer senare har även en ganska rolig sak att berätta!
XOXO

Uppdatering

Kommer lite uppdatering. Jag lever, men jag har tappat blogglusten + att jag inte har något att skriva om. Det är jättetråkigt att läsa bloggen nu när jag inte uppdaterar, jag vet, men det kommer bli bättre.
Har föresten en utmaning som ligger på lager men det verkar som om den aldrig blir av. Så, så blev det med det.
Nu ska jag snacka lite granna med Zara om hon loggar in och sen ska jag nog sova. Ska på tävling i skytte imorgon, får se hur det blir!
XOXO

Miley Cyrus - Cant be tamed

Måste bara säga att jag börjar gilla Miley Cyrus. Jag har alltid tyckt att hela hennes hannah montana grej gjort henne barnslig men hon har verkligen förändrats och jag tycker faktiskt inte att hon beter sej som en idiot eller hur man nu ska säga.
Jag gillar hennes nya stil. Men hur som helst så lyssnade jag på hennes senaste album här på spotify och fastnade verkligen för "Every Rose Has Its Thorn" och "I Cant Be Tamed". Alla andra låtar är faktiskt också bra så jag hoppas flera lyssnar på henne och bortser från hennes nya stil.





XOXO

Svårt o komma på rubrik

Kan bara meddela att jag fick mer än godkänt på mitt förhör. Nu har vi äntligen börjat med att få plugga och få resultat. Hur skönt som helst!
Kommer säkert fler inlägg här på kvällskvisten. Glöm inte att besöka ohmyzarah.blogg.se

Kram kram (:

Utmaningen - LittleMissViews




Hej hopp!
Nu tänkte jag och Zara köra en till utmaning. Jag som kom fram med iden. Eftersom båda vi gillar att ta fram våra åsikter tänkte vi ta 5 saker vi älskar + motivering och 5 saker vi ogillar + motivering.
Kan vara allt från himmel och jord. Utmaningen har tagit enorm tid, har gjort annat + att jag helt enkelt inte kommit på saker jag älskar och saker jag inte gillar. 
haha enjoy!

5 saker jag Älskar:
1. Musik
- Vad är allvarligt talat mer underbart än musik? Sjunga, spela gitarr eller bara lyssna på en bra platta medans man städar rummet? Om man har tråkigt kan man alltid ta fram sin i-pod eller mobil och lyssna. Älskar verkligen musik.
2. Twilight-saga - Kärleksberättelsen nummer 1. Älskar verkligen Twilight, hela iden och alla skådespelare. Jag var inte direkt den första som såg filmen, tyckte det verkade lite läskigt med vampyrer eftersom den var från 15 år men sen hyrde jag den och såg den. Blev helt kär!

3. Min familj - Såklart är familjen en sak eller hur man nu ska säga älskar. Behöver jag förklara varför?
4. Sommaren - Att kunna gå omkring i shorts, linnen och t-shirts utan att frysa ihjäl är så underbart skönt. Bästa årtiden på hela året och nu är den slut. Gissa en tjej som nästan har lite panik över detta.
5. Riktiga vänner - Jag skrev ett inlägg tidigare om att man skulle tänka över vem ens riktiga vänner var och såklart ska det stå min älskarlista.

5 saker jag ogillar:

1.Falska människor - Människor som inte kan hålla sej till att bara vara sej själv hatar jag. Allergisk mot. Varför inte bara vara sej själv?
2.Dyra grejer som kostar för mycket än det är värt - Behöver nog inte förklara det, ni förstår nog. Är jag ensam?
3.Läxor - Eller det är nog mittimellan. Ibland är det riktigt skönt och ha lite press och ha något o göra samtidigt som det kan kännes extremt jobbigt! Så det är nog mer mittimellan där vid lag.
4. Otrevliga människor - Just när någon blir otrvlig mot mej brinner min stubin till botten. Hatar verkligen när folk beter sej. Speciellt när man inte har gjort något. Fast ioförsej så brukar jag nästan bara skratta åt hur dom beter sej ibland.
5. "orka" - Ett av orden jag hatar. En massa människor säger orka eller palla och det är jag extremt trött på faktiskt. Du orkar visst men du vill helt enkelt inte, säg det bara istället för att säga att du inte orkar för då framstår du bara som lat.

 


Förhör

Har snart förhör i politik och valet. Har bara haft 2 dagar på mej att lära mej om allting men jag tror det sitter faktiskt.
Ska bara meddela att jag hade besöksrekord igår men bara 3 stycken lämnade en kommentar. Vore superkul om ni kunde kommentera mera (:

XOXO

...

Jag är inte snygg
Jag är inte vacker
Och jag är inte smart

Men jag är mej själv och det är det som räknas

*Ändrar*

Jag ÄR snygg
Jag ÄR vacker
Jag ÄR smart
och jag är mej själv
Såklart
XOXO

Lycklig tjej

Min mamma hämtade ut ett paket till mej och några paket till min syrra idag. Jag hade beställt hem den där tröjan med tungan vet ni kanske? Från H&M.
Sen var det en tröja från gina som var för stor för syrran så jag fick den (:


Från H&M


Från Gina (:


XOXO

Sångfågel

Idag är första dagen på min individuella sång (: Börjar 20 över fyra och sjunger fram till 5. Ruligt!
Har själv ganska tråkigt, har lunchrast och sen ska jag upp till NO:n. Har ingen aning om vad vi ska göra där men jag gissar på föreläsning eller hard work!
Hare gött (:
xoxo

Kan du läsa detta?

Min kusin på facebook gjorde en rolig sak om att man ska läsa olika siffror och kolla om man fattar vad som står.
Klarar du det?

84N DU

L454 D3774 M3DD3L4ND3 54 7RYC8 P4 G1LL4 OCH L4GG P4D1N PR0F1L 54 F4R DU 
53 0M D1N4 80MP154R 84N L454

Skickar svaret imorgon (; Den som listar ut blir länkad även om jag bara har några få besökare men det kan absolut höja din statistik.

Torsdag

Känns som att den här dagen kommer gå ganska segt. Är i skolan men ska bara arbeta om valet och alla partier. Lär mej om allt möjligt, svarar på frågor och allt det där. Har haft idrott också men det var den första så den kändes inte så seriös.
Fler inlägg kommer säkert senare ska göra klart en utmaning som ligger och väntar. 2 faktiskt, är lite seg och har inte hunnit göra den. Dom är ganska svåra. Vad det är får ni se senare (;
XOXO

Adam Lambert

Jag har upptäckt Adam Lambert. Vilken extremt bra röst! Har aldrig lyssnat på honom förut men favvolåten är absolur "If i had you". Har dock inte lyssnat på alla låtar så det kommer säkert en bättre.
Hur som helst, nån som lyssnat på honom förut?

XOXO

Kör

Om bara någon timme så ska jag åka på kör. Ska bli jättekul att få sjunga med andra.
Uppdaterar mer när jag kommer hem.
Önska mej lycka till!
XOXO

Vänner växer inte på träd

En sak jag har lärt mej här i livet (bland annat) är att vänner inte växer på träd. Vem kan man egentligen lita på och vem skulle hjälpa dej i vått och torrt? Det finns såklart vänner men riktiga vänner finns inte överallt.
Det finns få vänner som jag kan klassa som riktigt bra vänner. Tre stycken bara faktiskt. Zara, Elsa och Josefine. Zara har jag faktiskt aldrig träffat, vi träffades på en sida och vi har lärt känna varandra jättebra faktiskt. Jag kan lita på henne och hon har hjälpt mej samtidigt som vi har haft skitkul bara genom att skriva. En tjej man kan lita på och en tjej som verkligen vet hur man är en vän helt enkelt.
Elsa är min "bästis" som man brukar säga och jag gillar henne jättemycket. Hon gör det positiva av alla situationer och allt det där som en bästis ska vara och göra. Josefine är en jättegullig tjej som jag känt i länge nu. Tyvärr ses vi inte så mycket nu men det är från ämnet. hah.
Sen finns det såklart vänner som jag älskar och bryr mej om.
Så fråga dej själv vilka som är dina riktiga vänner och vilka du kan lita på innan du anförtror dej till dom.
XOXO

Kristen Stewart style

Idag har jag på mej ett par gråa jeans och en rutig snygg skjorta. Följde kristens stil faktiskt den här gången.
Snabbt inlägg men nu måste jag dra, xoxo