28-02-11 BROTHERS



Sorry för låg uppdatering idag. Har inte haft tid eller ork att ens skriva. Sitter just nu och tittar på den gripande filmen Brothers. Någon här som har sett den? Riktigt hemsk och sorglig även fast den blir ganska okej sen. Eller tja...inte helt okej. Ska inte avslöja för mycket. Filmen är iallafall med Nathalie Portman, Jake Gyllenhaal och Tobey Maguire. Orkar inte kolla om jag stavade rätt. Haha jag är riktigt trött idag.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske dra och bada eller bara ta en liten simtur i ett litet badhus imorrn. Vi får se om jag orkar ta mej dit.

Ha det bra, håller också på med en signatur också...så ni vet xD
xoxo Dea

27-02-11 DESIGN KLAR



Nu är äntligen designen på bloggen klar :) Ska bara fixa profilbilden lite mer så den blir mer personlig. Ni ska få se vad jag menar när jag kommit på hur man gör.
Just nu sitter jag i rummet med Moa och Alex och nördar Katy Perry medans Moa råkade hitta mitt nagellack. Så nu luktar det nagellack i hela mitt rum. Trevligt.

Aja, tror jag o Moa kommer stanna uppe till minst 2 inatt. Så mer uppdatering kommer.
xoxo Dea

27-02-11 Moa är här



Nu är fina moa hemma hos mej. Antar att det inte kommer bli så mycket uppdatering idag men jag ska försöka få klart designen på bloggen. Det kommer ta tid och jag kommer säkert ändra 100 ggr innan jag blir nöjd.
Ha det så bra och njut av lovet som är nu!
xoxo Dea


26-02-11



Har fixat klart bloggen nu. Gjorde några justeringar i menyn och bytte även färg över hela bloggen. Så nu blir det lättare o hitta och sånt. Vet inte om jag ska ha kvar boxarna i menyn. Men isf gör jag det på ett annat sätt.
Börja kommentera mera snälla. Har 66 besökare nu och bara 3 kommentarer eller nåt. Lite trist och jag lovar att om ni kommenterar mer kommer det bli roligare för mej o skriva inlägg.

XOXO Dea



26-02-11 MENYN

Just nu är det nog lite rörigt i menyn en stund. Håller på att fixa den så det blir särskilda kategorier mm.
XOXO Dea

26-02-11 UPDATE


Snacka om o vara uttråkad. Trodde jag skulle blogga hela kvällen och stoppa mej själv för att det skulle bli för många inlägg på raken men icke. Har ingen blogglust alls faktiskt. Sitter just nu med Manfred och min bästa vän, choklad. På tv går filmen "Ray" som jag kanske sett 1000 ggr. Snackar också med min fina kusin Emma.  Hoppades på att dom skulle komma i helgen, saknar dom så enormt mycket men det verkar inte hända.

Ska försöka fixa lite mer update till kvällen, kommer nog sitta uppe till 1 ikv. Eller så somnar jag.

XOXO Dea

26-02-11 LÖRDAG



Ikväll händer absolut ingenting. Ska sitta hemma och nörda Sagan om ringen tror jag. Kommer nog bli mycket bloggning när jag får extremt tråkigt.
Ska även lägga in fler kläder (: Glöm inte att kommentera guys! Blir mycket roligare för mej o blogga om jag får kommentarer (;


26-02-11 SPELA IN



Det är verkligen inte lätt o spela in när man sjunger utan att skratta eller glömma bort sej. Sen är det också svårt o få till ljudet och allting rätt så det låter bra i micken. Vet inte hur jag riktigt ska lösa det...
Nån här som har ett förslag?

24-02-11 FOREVER DEL 1

Nu tänkte jag göra några inlägg om kläder. Hittade en ny sida vid namn Forever21 och jag bara måste skriva om några favoritplagg därifrån från varje kategori. Börjar med kategorin byxor och fortsätter imorrn eller nåt. En kul grej o prova på.



1. Älskar den lilla detaljen på dom här byxorna. Iden att ha två dragkedjor på varje kedja är helt underbart. Sen skulle jag verkligen behöva ett par bruna byxor... Kostar runt 214 kr.
2. Ett par lite trashiga jeans i färgen beige. Snygga både uppvikta eller nervikta. Fräscht med en vit tröja och ett par snygga boots. Kostar runt 214 kr
3. Hur häftigt vore det inte o strosa runt i ett par rosa och vit spräckliga jeans? Dom längtar jag verkligen efter o klicka hem en vacker dag. Kostar runt 198 kr.





24-02-11 DAGENS BLOGG?



Tror jag ska börja köra dagens blogg istället eftersom veckans blogg är så segt ... startar upp det imorgon tror jag.

Har kommit hem från Åsa-Nisse nu och den var inte speciellt bra. Lite oseriös ibland vilket förstörde hela filmen tyvärr. Aja, men man måste ha sett Åsa nisse så det spelar ingen roll om den var dålig eller bra.


25-02-11 MOT ÅSA-NISSE

Sticker snart iväg till Åsa nisse med mamma, alex och mormor. Uppdaterar mer när jag kommer hem :)


25-02-11 ÅSA-NISSE

Sitter just nu i soffan och snackar med Moa om katter. Vad jag förstått funderar dom på att skaffa Maine Cooner. Senare idag åker jg på Åsa-Nisse med the family. Nån som sett den? Var den bra? Själv gillar jag ju skådespelaren och vad jag hört har han gjort ett bra jobb.



Håller föresten på med att göra en cover på E.T. Samma version som Tyler Ward kör. Blir kul o se hur det blir!
Nån här som förstår sej på MySpace föresten? Funderar på att öppna en egen myspace eller vad fasen det heter hehe.

23-02-11 FAVORITER?

Kom o tänka på tv-serier. Själv går jag upp klockan 7 för att kunna se ett avsnitt av Jims Värld. Sen när jag kommer hem klockan 2 vissa dagar slår jag snabbt som attan på teven för att se Jims Värld igen. En av mina absolut favoritserier. När det väl är Greys Anatomy är det höjdpunkten på veckan och samma sak med Glee. Men grejen är att jag inte har Kanal 11 som Glee börjat visas på så jag får hyra säsongen senare.



23-02-11 VINNAREN AV VECKANS BLOGG


KLICK!

GRATTIS GRATTIS!

24-02-11 I ANDRA HAND#2

Drog till second hand idag igen. Mamma o Alex åkte dit så jag hängde på och kom hem med en svart cardigan från gina tricot för 40 kr. Såklart haffade jag den på direkten!

Har ingen bild på den eftersom jag inte har tillgång till en kamera. Får nosa reda på den ikväll.


23-02-11 LÄNGTAN



Låter bilden tala för sej själv...

24-02-11 GODMORGON



Godmorgon alla glada och sura.

Blev det någon sovmorgon här, första dagen på lovet? Nää, ingenting. Va trött jag blir på mej själv asså! På skoldagarna klarar jag inte o gå upp klockan 7 men när jag är ledig vaknar jag på ett kick.

Sen en till sak: Ni vet när håret är sådär luftigt och hopplöst? Så är mitt hår nu. Måste göra nåt med det. Det trasslar ihop sej så fort jag har kammat det. Knäppt...Nån som har ett tips?

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske ut och fota lite? Behöver lite nya bilder. Men först måste jag hitta den där nedrans sladden och laddaren till kameran. Ja jag är hopplös på att hålla koll på båda dom grejerna.



23-02-11 KAN DEE


Någon än som upptäckt Kan dee? Om inte, är det något att kolla in. Hennes linnen är ovanligt uttrycksfulla på något sätt och är hur snygga och coola som helst.
Hon har en egen webshop där man kan kolla in en del kläder. Skulle gärna klicka hem alla linnen här.

Nu säger jag godnatt. Ska dricka upp mitt te bara. Ha det så bra!

23-02-11 DESIGNEN



Hej alla glada och sura.
Har nyss fixat till designen, ljusare färger. Rosa... Vet inte om jag kommer klara av att hålla kvar den så länge men vi får väll se. Vill gära ha lite kommentarer för den ^^


23-02-11 ET

Har hittat en otroligt duktig kille som har gjort covers på en massa låtar. Måste bara visa honom när han sjunger en av mina favvolåtar av Katy Perry.


23-02-11 Onsdag

Nu är det onsdag, sista dagen i skolan. Snacka om skönt! Efter skolan igår drog jag till ett zumbapass som började 19:00. Mötte även upp fina josefine. Nästa vecka får jag nog köra bodypump, får se vilken dag jag väljer.
Anyway, idag är det skola sen antar jag att jag åker till skyttet och kör några skott.

Mer uppdatering kommer nog (; Vet inte hur min dag ser ut i skolan, antar att det är efter schemat eftersom jag inte fått höra något annat..


22-02-11 I was born this way

Lady gaga har gjort det igen. Efter sin senaste singel Alejandro har Gaga kommit ut med sin nya singel "Born this way". Själv är jag helt kär i låten. Har alltid gillar Lady Gaga men den här låten är nog hennes bästa hitills. Förut var Telephone min favorit men den här låten slår faktiskt den.



Är det någon annan som gillar den nya låten? Om inte, vilken gillar ni annars?
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg också! Den som vinner länkar jag i menyn.



22-02-11 Veckans blogg


22-02-11 Hemsidan


Hallå alla glada!
Sitter just nu i skolan med moa och hr fixat våran hemsida som vi jobbar på till projektet. Tyvärr kan jag inte länka den eftersom den bara är öppen för oss i våran skola.
Ska fixa min blogg också. Känner att den har tråkiga färger och allt det där. Dock kommer det nog vara svart och vitt i fokus men jag kan lova att den blir bättre. Bara jag som är lite trött på mej själv när det gäller bloggdesigner?


21-02-11 The book of Eli

Har nyss sett Denzel Washington's nya film "The book of Eli". Helt otroligt bra film faktiskt. I början trodde jag att den skulle vara lite långtråkig med icke. Han kommer säkert få Oscar för den.
Den hade ett häftigt slut, man förväntade sej inte det direkt. Ska inte avslöja något för er (;

Nån annan som har sett den?



Säger nog godnatt nu. Skola imorrn, ska försöka vara lite piggare imorrn än vad jag var idag...


21-02-11 Nytt armband

Tänkte visa upp mitt nya armband jag köpte från glitter sen min lilla shoppingrunda i helgen. Lite annourlunda.



Haha det var lite svårt o få på sej det först innan jag kom på trixet (;

21-02-11 My new shoes

Här om dan kikade jag in på en skoaffär lite snabbt. Var egentligen inte meningen att jag skulle köpa något, vilket jag inte heller gjorde. Men jag provade ett par ursnygga stövlar/långa kängor. Det var halva priset också...

Självklart så köpte jag dom idag. Kunde inte låta bli!



Superdåliga bilder med webbcameran lite snabbt.
Ni måste börja kommentera! Blir mycket roligare för mej o skriva då (;

Måndag

Hallå!
Måndag igen, det betyder att jag bara har tre dagar kvar den här veckan i skolan. Skönt! Har lov torsdag, fredag och hela nästa vecka. Ska göra klart en liten justering på hemsidan bara som vi gjort i det här projektet.

Ska snart gå på lunch, moa kollar runt på sommarkläder. Känner också den här stora längtan efter sommaren nu. Bara jag?


Ja moa, jag la upp den här bilden (;

We are young


Städa


Bilderna är från weheartit. Ska sluta använda det och lägga upp bilder jag tar själv men min kamera är inte den bästa....

Nu är det dags för storstädning i rummet. Jag har lovat mej hela veckan att städa rummet i helgen och nu får jag väll ta o göra det.
Gissa att jag blir irriterad när jag inte kan lägga in videoklipp på bloggen :O Tänkte lägga upp en låt som jag lyssnar på 24/7 men icke. Fattar inte varför, nån som har nån ide?

Hittade föresten världens snyggaste stövlar för 600:-. Men jag köpte dom inte D: Ångrar mej som tusan nu. Måste dra ner till centrum och köpa dom imorrn. Men då går alla mina pengar åt xP Men dom var verkligen helt underbara. Hittade också en poncho på H&M (hur stavas poncho...?) som jag också ångrar att jag inte köpte. GAAAAH!




Hemma

Kom nyss hem från shoppingen. Visar senare eller imorgon vad jag köpte. Ska även visa upp second hand grejerna.

Shopping

Sitter just nu i soffan och dricker en jordgubbs-smoothie. Blir aldrig trött på dom. även fast jag gör dom varje dag. Ska snart dra och shoppa med mamma, alex och Elsa. Visar upp senare vad jag har köpt.



Juste, har också hittat min mobil! Haha den var i fotöljen. Så typiskt....

Update

Hej hej!
Kom nyss hem från ICA. Tjatade till mej en "Ben o jerrys" så vi åkte o köpte det till hela familjen. Inte så ofta man äter det och sen har jag pluggat ganska hårt iveckan. Då kan man väll unna sej det? (;
Tänkte lägga ut bilder på kläderna jag hittade igår. Grejen är det att min kamera aldrig funkar. Antingen hittar jag inte sladden (jag lovar den har ben) eller så är den utan ström. Så nu laddar jag den och ska försöka hitta kameran också...

Mer uppdatering kommer senare!

I andra hand

Det är helt otroligt hur mycket man kan hitta i en second hand butik. Kikade in på vår lilla second hand (som är i vår kommun) och kom hem med riktigt snygga grejer.

* Hittade en grå jacka med stora knappar på ena sidan. Endast 49:- som egentligen borde ha kotsat 500:-. Fläckfri!
* Köpte också en svart kofta för 49:- tror jag. Jätteskön.
* Lyckades hitta en ullig t-shirt som syrran genast blev avis på. Dock måste jag ha ett inne eftersom den är i modell kort. 29:-
* Hittade en brun snygg väst som jag säkert kommer ha i sommar till ett par svarta shorts.
* Sist men inte minst hittade jag ett par skor för 50:- som i vanliga fall skulle ha kostat 300:-

Ska lägga upp bilder så fort jag orkar och hinner. Nu måste jag plugga vidare!

HISS & DISS

Tänkte börja med lite Hiss & Diss en gång i veckan. Vet inte riktigt hur länge det kommer hålla men vi får se (:


Ska vara lite töntig första gången och hissa disneylåtar. Haha jag vet men jag lyssnar om och om igen på dom och har aldrig fattat hur mäktiga dom egentligen är! Vissa ger en gåshud faktiskt. Ta exemplet "en värld full av liv" från lejonkungen tror jag. Den är riktig mäktig och superbra också.

Andra grejen jag hissar är bubbleroom. Har äntligen fått upp ögonen för den sidan. Beställde hem lite grejer från rean och är nöjd med allting, förutom att jag beställde fel storlek på ett par shorts.
Så ni måste kika in där (;

Tredje grejen jag måste hissa är solsidan. Haha helt underbar! Trodde först att andra säsongen skulle bli tråkigare men hittills har dom lyckats med alla avsnitt.


Börjar med att dissa stress. Hatar o stressa. Speciellt när man har 1000 uppgifter o göra på kort tid. Sen ska man prestera bra också. Hemskt.

Dissar också snö. Klarar inte av den här kylan längre. Förut var det helt okej men nu är det bara jobbigt och hemskt. Vill kunna så omkring i shorts och linne. Tror det inte bara är jag som känner så.

Ny design





Skickade upp den nya deisgnen redan igår men bytte bakgrundfärg på den nyss. Blev mer nöjd med den här färgen tror jag... Vad tycker ni?
Nu är jag på väg hem från veterenären. Det var inte någon cancerknöl vad vi tror så vi får hoppas att det är en fettknöl eller nåt annat istället. Så det blir ingen operation än iaf.

Ska försöka få klar den här utmaningen så den kommer upp på bloggen nån gång.
XOXO


Onsdag

Kom nyss till skolan, fem minuter sent. oops... Men jag fick den lyckliga nyheten att jag slutar halv 12 idag :D Åker väll hem runt kvart över tolv för att hinna äta och drar sen till veterenären med sassou som vi misstänker har en cancerknöl. Mindre kul. Men jag är inte så orolig. Det har hänt förut och vi upptäcker dom alltid när dom är små som ärtor.

XOXO

W e A r e Y o u n g

Har ändrat bloggdesignen lite nu. Blev jättenöjd med headern men vet inte om jag ska ha den bakgrundfärgen eller om jag ska köra en mörkare färg. Vi får se (;

Har tittar på Hellcats idag och är helt totalt kär. Hittade också en underbart bra låt av 3OH!3 som är en av mina favvokillar just nu. Nån som lyssnat på dom?



♥Valentines Day♥

Hallå!
Jag har inte glömt Alla hjärtans dag. Tror jag väntat på den här dagen några veckor nu men i skolan var det inte uppmärksammat nånting. Ska få polkagrejer från mamma o pappa senare som dom köper på deras lilla roadtrip ner till Jönköpng. Tror jag...
Anyway, hoppas ni fått en trevlig dag med era familjer eller er pojk/flickvän. Har ni fått ett kort eller kanske gett ett till nån?
XOXO

Nyss



Jag klickade på en tävlingsgrej för att vinna en iphone 4. Jag löste pusslet och kom hit. Haha!

Klädmiss

Det smärtar o säga det men jag spanade runt på kläder till utmaningne jag håller på med och hittade den här outfiten. Klädmissen är gjord av Ashley Tisdale. Trodde faktiskt aldrig att hon skulle lyckas med det men aj aj.



Sorry men det här är inte snyggt i min smak. Nån som säger emot?
XOXO

Home

Hej hej.
Kom nyss hem från ett zumba pass. Kände att det inte riktigt var min dag idag. Trött, ont i huvudet och ont i öronen. Ni vet när man är så trött att hela kroppen värker och man vill bara sluta ögonen?

Ska försöka plugga lite och sen få tyst på det där jäkla akvariet som bara surrar och låter hela tiden. Får ont i huvudet bara pga det!

Mer uppdatering kommer nog imorrn, håller även på med en ny utmaning mellan mej och Zara. Om ni inte vet vad det är så finns det en kategori som heter Utmaningen tror jag.

XOXO

Snyggt från Modekungen

Kunde inte låta bli o kika in på modekungen även fast jag har kläder så det räcker och blir över nu. Hittade en del grejersom var riktigt snygga. Lite tips sådära (;



XOXO

Update

Hej hopp!
Sitter just nu i mitt rum och öser Avril Lavigne och John Mayer. Har nyss spelat med mamma, pappa och mormor i spelet "Med andra ord" i samma lag som syrran. Jag o syrran vann!

Har jag berättat att jag köpt ett akvarium in till rummet? Superfint, litet och enkelt. Köpte 5 stycken guppis igår. Tre killar och 2 tjejer. Tror båda tjejerna är dräktiga så snart blir det väll små guppibebisar. Problemet är bara att det nedrans akvariumet låter! Jag som måste ha tyst när jag sover blir ju galen när pumpen porlar och slår mot vattnet. Usch. Vaknade bara 100 gånger inatt pga det. Men det var ganska mysigt o vakna till det imorse och upptäcka att fiskarna överlevt första natten. Vad jag vet så brukar alla fiskarna inte riktigt klara första natten i ett nytt akvarium och allt det där. Men dom lever, det är väll ett gott teckan antar jag?



(dålig bild med webbcameran)

Färgade om håret idag. Jösses vad mörkt det blev. Men jag antar att det blev bra. Får vänta i några dagar tills man tvättat det och färgen åker ur lite. Hur som helst är jag mer nöjd än vad jag var tidigare. Gula slingor. Haha usch! Har inte ens sparat en bild på färgen innan.


Ska sätta mej nu framför teven med syster medans jag väntar på maten. Eller så fixar hon också maten. Det bästa är när jag håller mej undan från köket. Det enda jag kan laga är nudlar och äggmackor. HAHA får träna lite (;

XOXO


Beställt



Klickade hem en earcuff för 149:- Supersnyggt! Kommer bära det typ varje dag? Har letat efter ett sånt här örhänge en stund och snälla Jenny hjälpte mej med en bra sida som säljer. Tack tack!
Synd att det tar en vecka o få hem det, men det kanske är värt att vänta?

XOXO

Kisse

Antar att många har sett min fina kisse Manfred redan. Men jag hittade en helt underbar bild på honom som syrran hade lagt upp på sin blogg och den är verkligen fin.



Ärligt talat så vet inte jag vad ni vill att jag ska skriva om. Behöver lite hjälp på traven. Har lite idetorka faktiskt. Vill ni läsa om mode och kläder eller är det musik och mitt liv som tilltalar er. Vet inte. Berätta!

XOXO

Dagens fråga


Bik Bok

Kollade runt på Bik Bok en stund och fastnade för en del grejer där. Gillade en fransig tröja med lite västern stil över sej. Föreställer mej ett par ursnygga jeans-shorts och denna. Åh! Har faktiskt sett den i deras butik men aldrig riktigt provat den. Får göra det nästa gång.



xoxo Dea


Fredagkväll



Kom nyss hem från skolan, willys och djuraffären. Tänkte blogga lite snabbt här innan datan dör. Köpte en massa godis på willys och köpte fiskar och röd sand på djuraffären. Samma djuraffär som jag praoade på (; Jättenöjd! Ni får se en bild senare.

Köpte också ny hårfärg. Efter min senaste färgning (om man nu kan kalla det färgning) så ska jag nog fortsätta köra helfärgat. Håller mej till mörkbrunt också.

Hittade btw den nya grejen som man kan köpa lösgodis i! En stor bägare istället för en påse med lock på. Superbra!

Vad ska ni göra ikväll?

Hare bra!
XOXO

Fredag + veckans blogg

Äntligen är det fredag igen. Helt sjukt vad dagarna går fort! Antar att det kommer bli en massa fredagsmys och ostbågar till middag. Haha nej da. Ska nog äta något mer hälsosammare än ostbågar till middag (;

Anyway, antar att alla sett det underbara hemska vädret ute. Trodde jag skulle få en chock när ajg gick ut genom dörren och fick pulsa fram genom snön till bilen. Hemskt!

Sitter nu och ska ha lektion med Moa och Sara. Får ta och jobba på vecka 6 uppgiften. Kul o veta?



Har totalt glömt bort veckans blogg men jag kan köra det nu så blir det en fredagsöveraskning. Den som vinner är Lisa! Klicka på länken för att komma till hennes blogg. Grattis grattis!
Kommentar: Hon har fina designer och skriver intressanta inlägg. Gillar hennes foton också, det ger stor inspiration.

Ha det så bra!


Dagens fråga


Mina Favoriter - John Mayer


Namn:
John Mayer
Ålder: 33
Född:
16 oktober 1977, Connecticut, USA
Känd för:
Artist
Skivor/låtar: Battle studies, Conntinum och Where the light is. Slog igenom med låten Your Body is a Wonderland.
Dejtat: Jessica Simpsons och Jennifer Aniston
Kul o veta: John har dejtat Taylor Swift men det tog slut och hon har skrivit en låt vid namn "Dear John" som antagligen är skriven till honom.


Gissa vad

Sitter hemma och studerar håret jag fixade igår och upptäckte att jag håret är en nyans av rött. Superdålig men det är en liten blick på hur håret blev. Så om man blandar brunt hår och ljusare slingor blir resultatet rödare och ljusare hår. Knäppt? Men håret blev sajk, ska färga tillbaka det nån dag. Vet bara inte när eller vilken färg...


Anyway, är hemma idag. Ska försöka få klart en uppgift lite snabbt och bra innan jag börjar plugga till provet på onsdag som jag har en känsla av att det kommer bli svårt. Varför vet jag inte men jag har bara läst om kalorier hitills. *STÖN*


Ljust hår?

Har nyss slingat håret och är supernöjd! Torkade det och plattade det för att se hur det egentligen blev och har faktiskt fått ljusare hår.
Bild ska ni få se senare när jag orkar ta någon.

Ska snart iväg på zumba med syrran och Elin. Nästa gång ska jag bjuda Jossan på en lektion (:
Hare så bra!
XOXO

Dagens fråga


Slingor



Ska strax dra till mormor och fixa slingor i håret. Vet inte riktigt om jag kör mörkare slingor eller ljusare det får vi se senare. Resultat kommer!

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg (;
XOXO

Veckans blogg



Tänkte starta en veckans blogg. Vet inte om jag räknar med att så många vill vara med men vi kan alltid testa (; Om det inte blir mer än 3 så lägger jag ner hela alltet. Alltså, minst 3 stycken som anmäler sej.

Skriv bara att du är med och glöm inte att skriva in din blogg!

På tisdag utses vinnaren som får en länkning i menyn (:
XOXO

Dagens Fråga


Bikinis

Sitter och kollar på bikinis. Är så sugen på att ha en superfin bikini till sommaren. Tog fram lite alternativ här. Vilken är favoriten?



XOXO

Lördag

Hej på er!
Idag blir det bara o vara hemma medans mamma och pappa drar på hockey. Heja heja! Ska bli skönt o vara hemma. Vila ut och plugga lite kanske. Kommer även få låna syrrans onepiece! Skulle faktiskt behöva skaffa mej en sån själv...

Anyway, tänkte dra igång med en ny kategori, dagens fråga. Såg det på en ny blogg jag hittade och kände mej lite sugen på att göra det själv.


Fredag



Hello!

Var en stund sen jag gjorde ett riktigt inlägg. Sorry för det. Sitter just nu och pluggar. Skriver lite grejer från föreläsningar och tänkte göra klart en uppgift i SO. Måste också göra klart vecka 5 uppgiften också -.- Jobbigt!

Anyway, ska försöka uppdatera mer.
Ha det bra!
XOXO

lista

När man har tråkigt....

Ditt namn?
- Dea
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Örhängen, två hål i höger öra, ett i andra.
Vad har du på dig just nu? - jeanstights, vitt linne och en kofta
Vilken årstid är bäst? - Sommaren!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sovmorgon
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Allt
Vad är du bra på? - Massor!
Vem älskar du mest på denna jorden? - Min familj
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Haha det beror väll på vem man sover med? xP


Fem frågor om förhållanden:

Är du singel? - Ja.
Gillar du någon nu? - Ne
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nä det gör jag nog inte.
Har du varit kär i någon? - Nope
Isf, hur många? -



10 frågor om dina vänner:

Vem är din allra bästa vän? - Har många bra vänner (:
Vem vet allt om dig? - Ingen :S
Vem är roligast av dina vänner? - Haha det vet jag inte. Jossan är rolig o shoppa med och hon är skitrolig o vara med. Elsa har en riktigt rolig humor och är också kul o vara med. Moa är också skoj. Vet faktiskt inte.
Vem är snyggast av dina vänner? - Alla är snygga!
Vem är mest partynisse? - Ops ingen aning :S Jossan kanske?
Vem är den du helst har filmkväll med? - Ingen aning, spelar väll ingen roll xD
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - Jag xP
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - ingen????

10 Frågor om din familj:

Vem står dig närmast? - Mina föräldrar
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Yes (:
Vem är farligast i din familj? - Jag!
Vem ser roligast ut i din familj? - Haha inte ser roligast ut då kanske men alex kan få till riktigt knäppa miner xD
Vem är coolast? - Jag
Har ni något husdjur? - Yep (: marsvin, kaniner, katter, hund och fiskar
Vem har du mest gemensamt med? - Hm...mamma tror jag
Vem står för underhållningen? - Alla!
Vem sover du oftast med? - Ingen?
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Alla familjekvällar är såklart roliga när ALLA är med!

10 frågor om idag:

Vad har du gjort? - Skola
Har du varit glad idag? - Haha joda!
Har du varit ledsen idag? - Nä
Har du gjort något bra idag? - Alltid!
Vad ska du göra nu? - Ska snart börja plugga om...45 minuter
Har du gjort något dåligt idag? - Ne...eller jo jag råkade släppa in en boll i mål på fotbollen hehe
Vad har du ätit idag? - Lunchen i skolan + yoghurt med flingor
Har du duschat idag? - Yes (:
Är du trött nu? - Lite seg kanske...
Vad händer imorgon? - Skola, sen helg!

Hemma



Hemma från ett jobbigt och svettigt zumbapass. Ska nu ta o duscha, föna håret och fixa vågor i håret för imorrn.
Godnatt!
XOXO

Tisdag kväll

Hello

Ny design har kommit upp + en bild på mej. Haha den bjuder jag på (; Sitter just nu med en rykande het kopp te och pluggar för fullt. Tänkte försöka skriva klart alla frågor för vecka fyra innan jag drar iväg på Zumba. 19.00 blir jag upphämtad av Mia och då åker syrran och jag till idrottsplatsen. Kul kul. Är det någon annan här som går på zumba eller funderar på att börja?



Lovar att bloggningen kommer bli bättre framöver och jag ska försöka och orka lägga upp fler outfit bilder om ni nu skulle vara intresserad? 

Ha det så bra!
XOXO

Ny design på g

Håller på med en ny deisgn, kan hända att jag kör lösenordskyddat en stund medans jag fixar den. Det kommer bli totalrenovering!



Update: Den nya designen is up!



Tisdag

Sitter nu i skolan med papper och penna framför mej, redo att användas. Dags o sätta igång med projektet nu! Senare idag klockan 7 kommer jag träna Zumba en timme. Skitkul!

Mer uppdatering kommer!
XOXO