Avril Lavigne




zrgraphics.webs.com

Eftersom ni inte verkar så intresserad av min rockiga musikstil så har jag plockat fram några underbart bra låtar med  Avril Lavigne som också släppt sin nya singel What the hell.
Någon som hört den ännu? Blev lite besiken på musikvideon, visst den var bra men det kändes som om man tittade på en reklam för allt möjligt t.ex Abbey Dawn (vilket jag ändå förstår att hon tog med) och sony och hennes parfym. Men låten äger!
Anyway, plockade fram 3 favvolåtar med henne, vilket var ganska svårt med tanke på hur många tjejen har gjort.
Tyvärr funkar det inte att lägga in videoklipp. Grr!
Så jag får skriva och sen får ni söka på spotify eller youtube eller vad ni nu använder (:

What the hell
Complicated
My Happy Ending

Hoppas det funkar o lägga in låtar nästa gång jag plockar fram en artist.
Ha det så bra!
XOXO

Nån här som gillar tuggummi?


Måndag

Tjena bloggen!
Sitter och fixar med bloggdesignen och lyssnar på Avrils nya singel om och om igen med manfred bredvid mej samtiigt som jag snackar med Moa. Wow, intressant?
Anyway, har jag berättat att jag tagit ut örhänget från mitt nytagna hål? Blev jättebra faktikt, det blödde en gång och det blev skorpa men det ordnade sej och nu är det problemfritt (y'

Ska byta om till träningskläder, ska dra iväg till bodypump och svettas lite. Härligt!
Har en del o göra i veckan i skolan, stressad så jag antar att det kommer vara mycket plugginlägg framöver -.- Men jag lovar att uppdatera mer än vad jag gör.

Ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva om, funderade ett tag på att byta bloggnamn och starta om på nytt men...nä. Jag har så mycket grejer jag vill ha kvar på bloggen så det kändes lite sorgligt faktiskt.

Vad vill ni läsa om?



Nu blir det matte!

XOXO

Update

Hello.
Det har inte varit någon uppdatering på ett tag pga att jag har varit på prao på djurmagazinet från halv 10 till halv 4 och sen har jag bara däckat här hemma. Riktigt trött asså.

Anyway! Jag var ju på zumba i söndags! Det var verkligen riktigt kul och det var från 10 åringar till 70 åringar där. Dagen efter körde jag bodypump. Man använder starkeadolf grejer och tränar benen, armarna, magen och ryggen. Allt! Jag lovar att du blir varm och jag har fortfarande träningsvärk.


Jag går på korpen och tog bilden från google.
XOXO

Zumba



Ska snart iväg till zumbaträning. Första träningen idag så vi får hoppas att det är kul! Har faktiskt aldrig provat på det förut. Någon som har priovat på det? Är det kul?


När jag ändå bara snackar om kläder.....

Din stil i en mening: Detaljrikt och stilrent.
Stilförebild: Dom största: Ashley Tisdale, Kristen Stewart, Jessica Szohr & Miley Cyrus


Vad inspireras du av i vår: Kändisarna
Vad tror du på inför våren: Jeans shorts, skjortor, slitna jeans och korta jackor
Det bästa basplagget i vår: Tights i alla möjliga former
En ideal outfit i vår: Ett par riktigt snygga jeansshorts, snyggt linne som utmärker sej och en kort skinnjacka

Skor eller väska: Väskor
Do’s and don’ts: Jumpsuits är riktigt snyggt! Äger ingen själv, har ännu inte hittat den rätta (;
Don´ts vet jag inte riktigt...
Ditt senaste köp:
Riktigt snygg topp
Tre saker på vårens önskelista: Jumpsuits, slitna jeans och världens snyggaste väska.

Shopping

Kunde inte låta bli o klicka hem lite mer kläder från bubbleroom. Får passa på när det är rea!



Stickat 199:-


Snygg topp jag spanat på en stund. Såklart kommer jag ha ett linne under. 199:-

Today har jag varit i skolan och haft en massa lektioner. Slutade 2 så det var väll ganska skönt (; Bakade cupcakes också, dom bästa jag gjort hittils faktiskt!
Har inga planer för imorgon, kanske drar över till en kompis hästar och hjälper till där men annars är det nog ganska lungt.
Hare så bra!
XOXO

Hemklickat

Klickade hem lite grejer från rean på bubbleroom. Snacka om riktig rea asså. Blev kär i allt nästan och har säkert inte ens sett allt ännu.
Iaf, klickade hem 4 grejer,

Jacka för 104:- (orginalpris:249:-)

Byxa 149:- (orginalpris 299:-)

Shorts 129:- (orginalpris 199:)

Tights 99:- (orginalpris 199:-)

 

Hare bra!

XOXO


Nu blir det plugg....

Nu blir det plugg och jag känner mej lite stressad faktiskt när jag fick veta att allt ska in imorrn! Så nu ska jag skriva tills fingrarna inte orkar mer. Bäst o sätta igång (;

XOXO

★EarCuff

Någon här som hört talas om EarCuff? Läste om det på en blogg och blev totaly in love! Men jag vet däremot inte vart man kan hitta det....


Nån som vet vart man hittar dom och är det bara jag som älskar dom?

När vi ändå snackar örhängen kollade jag in på Cocoo och hittade en del snygga örhängen där också. Får snart ta ut örhänget i mitt nytagna hål så jag är på extra span nu. Dock hittade jag fler örhängen o ha i standardhålen än i det nytagna...



1. Ett snyggt korsörhänge som bara ska vara just ETT. Föreställer mej en galet snygg outfit och den lilla detaljen till. Åh!
2. Vem vill inte ha ett par söta ugglor i smyckeskrinet? Riktigt fina som piffar upp outfiten.
3. Har faktiskt aldrig tänkt så mycket på fjädrar förut men jag såg en tjej som hade det och blev helt kär. Bara jag?


Jag lever


Katt: Manfred Fotat av: Dea

Ja jag lever (: Har bara inte haft någon som helst blogglust faktiskt och försöker göra en snygg bloggdesign men jag funderar faktiskt på att plocka fram min gamla på Kristen Stewart. Jag har faktiskt aldrig trivts så bra med bloggdesignen som då. Har lite panik faktiskt hehe.

Andra skoldagen på veckan är avklarad. Det har varit helt okej faktiskt, vi har fått ett nytt projekt att jobba på.
Hare bra!
XOXO



Uppdateringen

Uppdateringen har inte varit den bästa precis men vi har varit utan internet så jag får använda det sega mobila bredbandet ibland och då orkar jag verkligen inte.
Anyway, igår var jag på Hard Rock med the family och några vänner. Det var gott, som alltid. Tog dom där ribsen, snacka om underbart!

Imrogon är det skola igen. Antar att det e ganska kul, men jag saknar sovmorgonen som väntade när man hade lov. Sen ser håret alltid förfärligt ut haha. Man orkar aldrig fixa det innan skolan.

Vi får hoppas att internet funkar bättre framöver!
XOXO

Home

Idag är jag hemma med halsont och en massa halstabletter med en massa koppar te. Inte särskilt kul direkt. Imorgon blir det kanske hard rock med familjen eftersom det inte blev nånting förra veckan pga att syrran var sjuk men det ser ganska grått ut för hard rock imorrn också så det blir säkert uppskjutet igen...

Anyway.Igår hade jag besöksrekord på 65 unika och ingen har kommenterat. Jag vet att jag tjatar men det känns helt meningslöst o blogga utan några kommentarer. Det kommer komma fler bilder, jag var tex och shoppade igår med Moa så då kommer det senare en massa bilder på grejerna.
Så glöm inte o lämna en stämpel innan ni drar! (:
XOXO

★Först skola, sen shopping

Uppdaterar mer när jag kommer hem!

★Lista

Tänker starta med en sån här lista med dagar. Har gjort 2 dagar förut så jag kör från dag 3 i nästa inlägg.

Dag 01 - Om mig.
Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min bästa vän
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Mitt hår
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Bloggar jag läser
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Något jag skapat
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – En vana som jag önskar att jag inte hade
Dag 12 – Fem webbsidor som jag ofta är inne på
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad jag hade på mig idag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mina ögon
Dag 17 – Mina intressen
Dag 18 – 5 program jag följer
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Min favoritmat
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Min förebild/idol
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – En sak jag önskar jag fick uppleva igen

★Hemma



Godmorgon!
Första dagen i skolan och jag är sjuk. Mindre kul, ville träffa Moa och allt det där men nix så blev det inte. Traskar istället runt i mjukisbyxor jag köpte för några dagar sen och min nya t-shirt. Ska nog se Gossip Girl säsong och dricka en kopp te.
Vad har ni för er idag?
XOXO

★Tips - Lumene

Köpte en ny foundation, Lumene, här om dan och är riktigt nöjd med den faktiskt! Köpte den på kicks för 75:-. Det var rea, vet inte vad den kostar annars.


Dålig bild, har inte världens bästa kamera precis.
XOXO

★Senaste span




1. Snygg tjocktröja från NovaQueen. Själv är jag helt kär i stora munktröjor som man kan mysa i hemma. Alltid snyggt till ett par jeans också. Perfekt!
2. En söt kofta från NovaQueen. Har spanat på den ett tag nu. Förestället mej ett par snygga tights, enkelt linne och den koftan. Eller ett par jeans funkar också (;
3. Behöver snygga byxor nu. Vill matcha dom med ett snyggt linne och en snygg accessoar till. Underbart. Från bubbleroom.
4. Enkel tröja från bubbleroom. Snygg till ett par shorts eller ett par jeans. Vill ha till sommaren!
5. Fastnade för den här jackan/kappan på en gång. Från bubbleroom och jag tror att den är helt okej med värmen också. Vill inte ha för varmt nu när det är på väg o bli vår....eller tja snart på väg att bli vår.
6. Sist men inte minst (eller jo) ett par supersnygga jeans-shorts från H&M. Måste ha till sommaren!

XOXO

★Nyttig dag

Hallå!
Idag har det varit en nyttig dag för mej. Började dagen med en långpromenad. Hur skönt som helst, det var inte så kallt ute. Äntligen!
Sen körde jag ett träningspass med situps och allt det där. Avslutade kvällen med en ansiktsmask som jag o syrran fixade. Tänker röja garderoben och lyssna på en riktigt bra ljudbok. Skolan börjar snart så jag tänker njuta av sista dagen imorgon med en dag på Hard Rock möjligtvis. Vi får se helt enkelt (:

Gjort en ny design också. Vad tycker ni? Kände för att köra lite varmare färger. Efter städningen blir det nog Gossip Girl säsongtittande och te.
XOXO

★Sleazy

Har inte uppdaterat på länge med tanke på att jag har haft annat o göra. Drog oh shoppade med Jossan idag. Köpte en tröja på New Yorker som jag visar upp senare.

Känner verkligen för att shoppa igen det blev ganska kort idag, dra nån gång igen Jossan? :)

Kommer mer uppdatering imorrn, ska sätta mej med en kopp te och se GG en stund. Chatta lite med några också så ni vet (; haha

XOXO

★Selma


Ville bara visa upp en bild jag tog häromdan på Selma. Snyggast i svartvitt elelr färg?
XOXO

Kväll

Nu blir det en varm kopp te och några avsnitt av första säsongen av Gossip Girl. Håller också på med en design till söta Jossan.
Imorgon blir det skridskor med Moa och syrran + några av hennes kompisar. Skoj skoj. Köpte faktiskt ett par nya skriller idag.
XOXO


Slänger in en snabb och dålig bild innan....

jag drar.


* Syrrans tröja från Bik Bik 199:- Rea
* Nya tights från Lindex 50:-
* Benvärmare från kusinerna

Shopping

Hallå där!
Tänkte att det var dags för mej o visa upp vad jag har shoppar nu när det har varit rea. Ska försöka få upp bloggen nu med fler bilder, känns såklart roligare att blogga när ni kanske börjar kommentera mer (:
Idag drog jag och småshoppade lite mer. 50% rea och allt det där, i´m in heaven <3


Börjar med ett par tights med spets på sidan. Skitsnygga, hade dom på nyår. 249:- från Vero Moda. Inte Rea.



Stickad kortärmad tröja från H&M 149:- eller nåt sånt. Älskar den.


Byxor från H&M 50:- Sitter jättebra.


Leggins som jag köpte idag från Lindex. 129:- Rea


Tights som jag köpte för 50:- styck på Lindex. Dom till höger e så jäkla fulsnygga.



Väska för 149:- Långt axelband och 2 korta.

Har även köpt ett par beiga byxor från H&M för 100:- men jag hittar inte dom nu.
XOXO

Vad är det för mening o blogga?

Haha egentligen. Varför lixom när ingen kommenterar inläggen man gör?

Animal



Tänkte att det var dags o visa upp mina marsvin för dom som bryr sej. När vi först skaffade marsvin skaffade vi 2 brorsor som hette Roffe och Vilda musen. Sen höll dom på o slå ihjäl varandra så vi var tvungen o ge bort Vilda Musen. Då skaffade vi Iris. Sen dog Roffe och vi skaffade Barbro och Måns.Efter dom 2 fick vi ett marsvin som hette Vera men som dog av ett sår i tassen som blev för mycket så hon dog. Sen fick vi ett marsvin vid namn Britt-Marie av några kompisar men som dog av hög ålder. Måns dog också tyvärr av en böld under en av tänderna i munnen. Då skaffade vi 2 nya marsvin som heter Snuster och Ulla-Bella men hon blir mest kallad för Bella. Innan dom 2 så skaffade vi Solvej av ren "slump" när vi besökte marsvinshjälpen och hon behövde ett hem. Så nu har jag 5 marsvin, Iris, Barbro, Snuster, Ulla-Bella och Solvej.


IRIS.
Den här tjejen fick jag för 2 år sen tror jag. Hon var lämnad i en trädgård och hade bara gräs o äta. Hon har genomlidit canser också och inte haft någon päls men den har börjat växa ut igen. Egentligen är hon ett långhårsmarsvin.


BARBRO:
Barbro är en tjej som jag skaffade för kanske ett år sen. Hon är en bestämd och hetlevrad liten flicka.
Hennes syster dog framför ögonen på henne när en hund bet ihjäl henne. Då var hon ensam och behövde ett nytt hem.


SOLVEJ:
Hon har jag haft en stund, hur länge vet jag inte. En äventyrare som älskar o kramas. Hennes förra familj tröttnade eller nåt sånt. Dom ville inte ha kvar henne helt enkelt.




ULLA-BELLA & SNUSTER:
Kom i par. Varför dom var på marsvinshjälpen vet jag inte. Men dom är bedårande söta och riktigt stora. Speciellt snuster.

Jag har haft ett par marsvin i mitt liv haha. Men vi hade riktigt osis med sjukdomar och sånt skit innan men nu mår alla bra.
Vilka här läste allt egentligen? Onödigt och ganska tråkigt inlägg kanske jag vet inte men nu har jag ett inlägg om dom också. Katterna kanske också kommer nån gång.
XOXO

Godmorgon

Hallå hallå! Har nyss vaknat och tänker ta en kopp te och titta lite på tv innan syrran vaknar. Har försökt o fixa lite i burarna till gnagarna också och kan komma med nyheten att jag har upptäckt hamstrar. Haha ja först nu faktiskt.
Sen jag såg Elins hamster, Chico, är jag totalt kär. Får snacka lite med pappsen senare (;

Kom på att jag inte visat upp mina marsvin här i bloggen. Iallafall inte dom senaste nykomlingarna. Det kommer bilder på dom senare. Har inga bra i datorn nu.
XOXO

Jag lever

Yes jag lever men har bara inte orkat bloggat om nåt idag. Har haft total bloggtorka så det blir nog inte så kul för er o läsa.
Tänker försöka starta upp bloggen så det blir nya fräscha bilder, mer outfit bilder och sånt som ni kanske vill läsa. Får se vad jag hittar på.

Jag har finaly upptäckt Kesha. Riktigt duktig tjej med en härlig stil samtidigt som hon har annourlunda låtar. Hennes senaste album är hur bra som helst och jag har fastnat speciellt för Sleazy, Cannibal, Kiss´n Tell och Dinosaur.
Bjuder på Animal:



Imorrn blir det en långpromenad och lite annan träning. Ska försöka röja rummet också och få det städat en gång för alla. Det behövs verkligen.
XOXO

Gårdagen

Sitter nu och kollar på Die Hard - Hämningslös och käkar en massa godis. Igår var jag med Moa och firade in det nya året. Var också med familjen och några kompisar. Jättemysigt. Senare tog vi en promenad och mina skor var så halkiga så jag gick som en anka i snöfallet. Fick ganska ont i smalbenet och höften sen.

Håller på med en ny design. Skitful den som e nu, trodde fakstiskt att den skulle bli bra för en gångs skull men icke.
XOXO