Photoshoot med Moa


Eller tja kanske inte riktig photoshoot men vi hittade Linneas systemkamera och hittade faktiskt en vit vägg som vi använde. Det var rätt länge sen men här är en bildbomb på Moa haha.




XOXO

Nyår



Håller på o städa rummet så Moa kan komma in. Ska fira nyår med henne och några andra familjer, ska bli sjukt kul. Försöker också komma på vad jag ska ha på mej, har bara 2 grejer klar. Ett par tights och ett halsband. Haha hälften klar?

Kommer slänga in ett inlägg senare också.
XOXO

Torsdag

Hellu (:
Sitter hos mormor och ska snart åka hem antar jag. Igår blev det bio, Harry Potters senaste film. Grymt bra, lite långtråkig ibland bara men man fick mycket svar och fattar äntligen hur alla filmer hänger ihop.

Imorgon är det nyår och jag har inte ens tänkt ut min nyårsoutfit. Bara vilka tights jag ska ha haha. Slänger säkert in ett inlägg imorrn.

Är ni lite lata? Ni kommenterar ingenting. Vore jättekul om ni kunde göra det (;
XOXO

Ideer

Sitter nu och väntar på att pappsen kan komma hem så vi kan åka och hämta Moa och sen åka vidare för att shoppa och se på bio. Det blir Harry Potters senaste film. Har stora förväntningar så vi får hoppas att den är så bra som man tror.

Fick lite ideer till en ny "bok" som jag kan börja på. Har saknat att skriva så nu sätter jag igång igen. Har faktiskt gått omkring och klurat på en handling och fick ihop minst en sida bara nu. Ibland väller ideerna bara fram.
Får se hur det blir!

Bjuder på en liten låt som jag fastnat för på senaste tiden också. Har känt till den här tjejen länge och fiskade upp henne på spotify nu och kan inte sluta lyssna på den här låten. Enjoy!
XOXO

Clothing is one of the most fun a girl can have

Igår drog jag och shoppade igen och tog hem en massa roliga grejs. Har inte tagit bild på allt eftersom min kamera är död och jag har ingen aning om vart sladden är men jag har tagit kort på min nya väska. Jättedålig bild men skitsamma. Bättre bilder kommer.


Det är ett långt axelband också men det syns inte på bilden.

XOXO


Shopping

Det blev lite mer shopping igår faktiskt. Kände att jag inte riktigt köpt allt jag har velat ha. Det var super-rea. Köpte t.ex ett par mörkgröna byxor för 50:- Skitsnygga. Tänker ta lite bilder och visa senare.

Idag blir det att vara med Moa. Ska möta henne i centrum, vi får se vad vi hittar på.

XOXO

GOD NATT

Nu säger jag godnatt här i bloggen. Tittar på Mr.Bean och känner att jag börjar slockna. Imorrn blir det som sagt shopping så uppdateringen kommer ligga på botten.

Ska verkligen försöka göra inläggen roligare, tror inte direkt att dom e så roliga att läsa. Men jag har kämpat med bloggdesignen hela dan, den blev ganska bra eller? Säg vad ni tycker.

XOXO

Svar på tal


Antar att du menar såhär:



Först går du till stilmallen och skrollar ner till stycket

/** Entry headers **/
h3 {


Under h3{ lägger du till text-shadow:1px 1px 1px #000000;

Där det står 000000 kan du ändra färgen på skuggan. Just nu är det svart.
Hoppas det var till hjälp!
XOXO

Snabb grej

Om ni ser att ett ord är missat i texten, att man inte ser den, så är det en länk. Ska försöka fixa det men nu vet ni iaf.
XOXO

Shopping

Imorgon blir det shopping med Jossan för fulla muggar. Taggad så in i tusan, det ska bli skitroligt. Ska visa er imorgon när jag kommer hem vad jag köper.

Just nu snackar jag med Linnea och tittar på en film. Har nyss ätit mat från igår, blev en massa över så nu har jag frossat ordentligt.

XOXO

Sorry

Bloggen ska göras om, den här gången en gång för alla.

God Jul!



Tänker önska er alla en riktigt God Jul imorron (: Hoppas ni får en bra dag med era nära och kära. Själv ska jag fira med familjen och mormor och morfar. Nu har jag pyntat julgranen och lagt paket under den så nu har man en riktig julstämning i huset.
Ha det så bra!
XOXO

Shorts


Är inte det här ett par riktigt skitsnygga shorts från Bik Bok för 249 kr?

Gossip Girl tröjor

Nån som varit inne på Stradvarius på sistone? Hittade ett par riktigt snygga och passande tröjor med GG tryck på. Dom ser faktiskt ganska snygga ut!





Finns 2 stycken till men dom här var mina personliga favoriter.
Nu ska jag njuta av mitt jullov!
XOXO

♥Min fina fina tjej♥



Du betyder skitmycket, men du fattar det nog inte. Ser fram emot shoppingen på söndag! <3
XOXO

Jay Smith

Nu har Jay Smith´s album kommit ut, eller det kanske var ett tag sen men hur som helst har jag hittat det på spotify. Själv tycker jag den e hur bra som helst, där han har samlat ihop sina bästa studer i idol.


XOXO

Svar på tal



Ah det har jag. Hur fasen kunde jag glömma henne? Hon heter Sassou och är en 9 årig gammal Grönendael i sina bästa år.

XOXO

...

*Moa öppnar paketet*
- Åh en kissmugg!
*Tystnad*
Det var egentligen en mugg med bandet Kiss på


Lilla julafton

Idag fick jag världens finaste plattång av Moa från OBH-nordica.
Tänkte också visa upp vad jag gav henne och mitt fina örhänge haha.




Jag gav henne ett halsband också men vi tog ingen bild på den. Det står KISS (;

XOXO

9.30

Kom nyss till skolan. Vi fick den underbara nyheten i måndags förra veckan att vi börjar 9.30 idag, en timme senare än vanliga tiden. Skönt! Desamma gäller imorgon.
Igår fick jag hem min ACDC tröja från Rockzone och den är hur snygg som helst (;



XOXO

Miley Cyrus

Förut var jag väldigt anti Miley Cyrus men tjejen har verkligen förändrats från den där HM-stjärnan till den där tjejen jag faktiskt kan ha på min spotify-lista. Älskar hennes kläder, musik och stil.
Hörde dock att hon rökt vattenpipa eller vad det nu var, hon tog droger iallafall. Det är jättesynd att hon håller på såhär och själv säger hon att hon "bara hade kul" och att det inte var någon "big deal". Får väll hoppas att hon talar sanning...



XOXO

NovaQueen

Om ni nån gång får totalt tomt i huvudet på bra shoppingsidor så är NovaQueen en otroligt bra sida med en massa snygga kläder som inte alla har. Börjar tröttna på Gina eftersom alla går omkring i det. Lite tråkigt. Hur som helst så suktar jag efter nya kläder varje gång jag går in där. Sen är deras foton på kläderna helt underbara, lite udda och fina sådär haha.

Här är iallafall det senaste jag kikat på.

299:-


Menar tightsen som är skitsnygga. 269:-



359:-

Det blev visst ett till inlägg trots allt men nu säger jag godnatt haha.
XOXO

Its a long way to the top if you wanna rock´n roll


Fotat av: Syrran

Nu säger jag godnatt här i bloggen. Ska se Jurassic Park II och ta en kopp te. Tänker nog chatta lite o sånt, om ni nu skulle vara intresserad av att veta det.
Imorrn ska jag ner till julmarknaden med Moa och familjen. Ska försöka köpa lite julklappar till släktingar och familjen.

XOXO

♥ Att ha många vänner är att inte ha några vänner ♥

Har inte skrivit eller uppdaterat så mycket kul på sistone. Har ingen blogglust faktiskt + att jag försöker få tillden här nedra designen som aldrig går rätt.

En vecka kvar till julafton. Fattade inte det förens igår att det var så nära och jag har inte köpt några julklappar än förutom till Moa...måste försöka hitta nåt till dom andra också.

Glöm inte att det är Jurassic Park ikväll (: Mer uppdatering kommer. Sen hoppas jag att zara loggar in på msn senare.

XOXO

Dag 2 – Min första kärlek.


haha har inte hittat nån än xD


Bloggen

Fixas

Dag 1 - Lite om mej själv



Mitt namn är Dea och jag hatar och inte ha pengar men älskar och shoppa. Musik är det bästa i livet, jag älskar o sjunga och är en jäkel på att reta upp mina familjemedlämmar. Haha!
Jag umgås mycket med min galna kompis Moa och mina djur hemma som består av 5 katter, 5 marsvin, 2 kaniner och 3 akvarium.
Det var lite fakta om mej..
XOXO

Bara för att...

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek?
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Ah, ska börja med det varje dag. Antar att det kommer ett inlägg senare idag xO

Med moa

Börjar undra hur många gånger jag skrivit det men jag är hur som helst med moa nu. Hon hänger med hem och pluggar. En nedra idrottsuppgift som ska vara klar -.-

Fick VG i svenskan som betyg innan vi slutar den här terminen, det e jag skitnöjd med. Det var väll det jag satsade på den här terminen och jag har bra möjligheter att höja mej.

HEJ HOPP!


Fotat av: Linnea Nordin. "Modeller": Dea (till vänster) och Moa (till höger)

Håltagning - KLART

Eller tja halvklart rättare sagt. Har tagit ett hål sen får vi se om jag vill ta ett till lite senare. Men jag lägger upp en bild på resultatet iaf.



Dålig bild som jag tog snabbt men visst blev det snyggt? (:
XOXO

Update

En snabb update kommer här. Var ner till centrum med Moa och tog hål i örat. Blev jättenöjd och det blev en rosa blomma. Superfint. Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde att det skulle vara men jag antar att man måste uppleva det för att ens tro på det.

Men nu blir det spanskaglosor som jag ska kunna tills på onsdag och idrottsuppgiften. Stön asså. Matteuppgift ligger och gnager i huvet också. Hard.
Hare bra, ska försöka uppdatera oftare men jag har helt glömt bort bloggen.
XOXO

Håltagning

Har snackat förut om att ta hål i öronen igen men jag har ingen aning om vart jag ska ta hålet. Har tänkt på olika ställen.

Antingen tar jag hål här:


Eller så tar jag hål som Keeela har. Detta händer nog imorgon.



Vilket ska jag välja?
Haha skitsvårt!

XOXO

Help

Vilken ska jag välja?


(klicka på bilden)
XOXO

Klänningar

Snart fyller mamma år och ska ha kalas så jag o Moa är lite desperata över vad vi ska ha på oss. Själv kikar jag på en röd klänning från Gina och jag har lite tips till Moa.



Till Moa



Till mej

Okej lite wierd inlägg men ni får stå ut.
XOXO

Tisdag



Sitter i skolan nu och väntar bara på att esteten ska börja. Antar att det blir bild. Jag hoppas verkligen inte att det blir någon syslöjd nästa termin. Symaskiner hatar mej och jag hatar symaskiner. Så då fattar ni hur hopplös jag är å syslöjd.

Ska dra och shoppa med Moa på fredag. Hoppas jag hittar nåt tills på lördag och tills på nyår. Hon hänger också med mej hem så ni vet hehe.

Kom också på att kanske nån av er vill ha en design? Vet inte om nån kommer nappa men det är gratis iaf. Kommer nog mer info om det senare.

Hare bra!
XOXO

Ung&Bortskämd


Kollar på Ung&Bortskämd nu (: haha skitkul. Har nyss kommit hem från Moa men imorrn kommer hon hem till mej och vi ska väll plugga nåt antar jag.

Vad tycker ni om designen föresten? Känner för att göra skitmycke designer det e ju hur kul som helst! Fast jag har ingen aning om vem jag ska göra till :/

Men hur som helst så hörs vi antagligen senare eller imorrn.
Hare bra!
// Dea

Med moa

Har nyss sett en superbra film med Moa och ätit lite. Ska inte hem fören 20.00 :D
Moas katt och fina moa (:

XOXO

Ny design

Sådär, nu var designen fixad och klar. Kommer säkert fixa lite här och där men headern är iallafall på plats (;
Är nu med Moa hemma hos henne, ska äta nåt och se på en uber-rolig film (:

XOXO

därför den e ful

Dea här. Ska fixa designen det e därför den är ful men nu har jag fixat en asbra design, dock får vi vänta lite eftersom det inte går o spara designerna när jag är i skolan (;


XOXO

You know you love me


bild från zrgraphics.webs.com

Sitter nu och snackar med Moa om lite allt möjligt. Haha hon har nyss städat rummet och jag har fått en blå ubersnygg tröja. Om den nu passar mej.

Nån som såg Gossip Girl ikväll? Drama drama! Nu ligger Serena illa ute. Men utan allt drama finns inte nån GG right? Nej usch vad jag snackar. Ser iaf fram emot nästa avsnitt!

Imorrn är det skola och jag är ÖVERLYCKLIG över att jag snart är klar med allting. Mallen blev klar i tid, jag fick bra på spanskaglosorna och livet leker helt enkelt. Imorrn ska jag nog hem till Moa. Kul kul (:

Nu ska jag sova, har städat rummet och renbäddat sängen i jultema. Haha mysigare kan det inte bli. Ska även försöka lägga upp lite bilder på kläderna jag köpte i stan.

Hare bra!
XOXO

Söndag

Vaknade 20 över 7 på en söndag. Kan skylla på min kisse som väckte mej nånstans runt 6 och sen kunde jag inte somna om.
Hur som helst så var jag i stan igår och fick syn på riktigt gosiga snygga mössor för inga pengar på Cubus. Frågan är bara vilken färg man ska välja. Rött eller svart...Vet inte ens om jag ska köpa den men men.


149:-

XOXO

♥Min fina fina tjej♥



Update

Har äntligen gjort klart bloggdesignen (: Headern hamnade rätt också, pjuh haha. Idag har jag varit i stan och köpt en massa ACDC prylar, hamnade på Rockzone där dom spelade ACDC och sålde skitmycke rockprylar. I´m in heaven!

Har även beställt hem lite snygga grejer, ACDC såklart och present till Moa. Hoppas hon blir glad, men jag har faktiskt ingen aning om vad hon vill ha. Men om hon inte gillar det kan jag ta det (; JK.

Ska försöka ta lite bilder på det jag köpt men här kan jag visa tröjan jag beställde hem:



Snygg eller vad? Är man fan så är man. Ska även kika om det inte finns nån Cobra Starship tröja också. Kanske, kanske inte.
Där fick ni lite update iaf. Ska också meddela att vi förlorade alla matcher på handbollen. Men vi kämpade tappert och jag måste bara säga att mitt lag aldrig spelat handboll förutom en tjej och vi mötte elitlag. Haha lite skoj right? Men vi var egentligen bara där för att ha kul, vi räknade aldrig med o vinna.

One more thing. Jag och Moa ska kanske börja på handboll. Ska bli skitkul om det funkar. Men jag kommer inte blogga så mkt i veckan, kommer nog inte ha en mer fullspäckad vecka än den som kommer.
XOXO

.

Bloggen görs om, kommer vara ganska på botten en stund nu

Uppe med tuppen

Hej hej.
Idag är det Handboll DM och jag är uppe med tuppen. Är otroligt taggad så jag kan inte sova haha. Själv kan jag nästan ingenting men det är bara o köra så får vi förlora eller vinna xD Förra året tog motspelarnas poängtavla slut hehe.
Ni får önska mej lycka till!
XOXO

Att kunna behålla sina vänner, är en större konst än att vinna dem.


Hello hello.
Sitter nu med Moa i skolan och ska snart ha spanska. Hoppas det blir kul, det kan vara ganska segt ibland eftersom spanska är så SVÅRT!
Men vi får höras lite senare, kommer säkert blogga på spanskan...
XOXO