And all gods children gonna sing, sing gonna sing

Hallå på er!
Har inte blivit mycket bloggning idag. Var hemma från skolan pga huvudvärk men jag kommer troligtvis imorgon. Har råpluggat också så nu är jag nästan klar med engelskan, klar med första delen av matten och sen kan jag alla glosor. TOPPEN! Nu är det bara o plugga till svenskan, göra estetuppgiften och läsa ut boken som är kvar.

Fick hem lite nya grejs idag. Mina nya fina gardiner har kommit, mina kuddöverdrag (som kan användas som prydnadskudde eller vanlig kudde) och min Carpe Diem skylt som ska vara på väggen. Superfint! Sen drog jag till second hand också så jag fick hem en liten väska också som kommer bli superfin till sommaren.

Imorgon är det STORA nyheter för då kommer bästaste kusinerna, Frida, Emma och Alexander. Det ska bli skitul att ha dom här över helgen, vi har inte setts på 2 år. Helt sjukt. Anyway, imorgon smäller det och attans vad kul vi ska ha!

Superdålig bild men det är bara den jag har o bjuda på. Togs igår.

Kamera: Nikon D3100 På fotot: Jag

Nu blir det greys!

Nu blir det att kika lite på greys anatomy.


Rummet

Avbröt pluggandet genom att plocka upp kameran för att ta lite bilder på rummet. Visade dock inte hela rummet eftersom jag inte har dom rätta gardinerna och att jag har några grejer på golvet som jag inte är klar med att lägga någontans ännu. Men här är en liten sneakpeak.











En liten titt. Nu måste jag verkligen plugga. Har hur mycket som helt o göra.
Ha det så bra! Föresten, blogg.se strular så alla inlägg som jag postar kanske inte kommer upp, det är något knas..



Klart!

Nu är allting fixat i mitt rum. Jag har fått ny matta, nya detaljer, blommor, mublerat om och rensat bokhyllan. Snacka om att rummet blev dubbelt så stort när jag ställde skrivbordet på ett annat sätt. Ska såklart ta lite bilder på några grejer jag vill visa upp. Beställde hem örngott och gardiner + en carpe diem skylt. Är verkligen jättenöjd och jag fick dom färger jag ville ha. Vitt med lite ljusrosa i färgen. Superfint!
Men nu ska jag plugga, sen ska jag sova.

Humör

Vilket humör är du på idag? Kom på att jag kunde köra lite humörinlägg varje dag så kommentera vilken bild du stämmer in på idag. Eller det kanske är flera bilder?




Kommer ingen vart

Kommer ingen vart men nånting. Vet att jag måste plugga men orkar inte, vet att jag måste städa men orkar inte och jag vet att jag borde ta bort sminket men jag orkarn inte. Är helt otroligt slut. Tror inte jag orkar blogga något mer idag. usch vad jag är trött. Vi får höras imorgon!


Hemma + stök

Hej hej
Hemma från lägret nu. Superkul hade vi. Orkar inte dra upp allting vi gjorde men jag måste verkligen ge tummen upp för tjejerna som fixade allting i köket. Jättegod mat. Sen var ledarna också jätteduktiga.

Funderar på att göra om mitt rum och jag vet exakt hur jag vill ha det, men det kommer ta tid. Ska ha kvar färgen jag har på väggarna men jag ska mublera om alla möbler och köpa in lite nya grejer. Vill få rummet ljusare! Tror jag vill ha vitt, ljusroa, lila och trä i fokus.

Spännande på att se hur det blir. Såklart blir det en massa bilder, har redan köpt in lite grejer som jag tänkt använda men som jag inte visat upp i bloggen ännu. Håll utkik!


Alexandra Gästbloggar.

Hejsan! Jag är Dea´s syster Alexandra som gästbloggar lite för att hålla bloggen uppdaterad.
Jag ska åka 15.30 till min bästaste vän Patricia och sova över. Ja, jag har väl inte mer att säga än att besök gärna min blogg crazymusicfreak.webblogg.se hejrå!

Hallå


Dagens bästa: Att jag ska på läger
Dagens sämsta: Att det snöade lite idag
Dagens låt: What the hell - Avril Lavigne
Dagens vill ha: MVG
______________________________________________________________________________________

Tänkte visa upp mitt lilla örhänge i form av en groda. Det är jättegammalt, min mamma har haft det innan. Nu blir det här mitt sista inlägg innan jag åker. Kanske dyker det upp ett blogginlägg från syrran. Men nu måste jag packa klart.
Ha det så bra, så ses vi på söndag eller måndag!


Fredag

Hej alla glada och mindre glada.
Hur är det idag? Själv är det bara bra. Ska ha lite case med Amanda och Moa nu. Tänkte försöka planera klart idrottspasset som jag och amanda ska hålla. Det kommer bli superbra. Jag tror att min syrra får gästblogga över helgen, vi får se hur det blir. Eller så får bloggen ligga nere en stund och sen byter jag blogg när jag kommer hem. Hur låter det?



Dreams



Nu säger jag godnatt. Har nyss insett att AIK förlorat så nu måste jag sova. Orkar inte sitta uppe. Tusan också att AIK förlorade, hur tråkigt som helst.

Bloggar nog mer imorgon
Godnatt

Packning

Har nyss packat klart. Blev 2 stora bagar med grejer. Helt otroligt hur mycket packning man får ihop när man bara ska vara borta i en helg. Det här blir nog det näst sista inlägget innan jag åker. Slänger in ett imorgon tror jag och en outfit bild...kanske.

Ha det så bra!

Inspiration #3 Färgklick

Hallå!
Här kommer ett litet inspirationinlägg. Kollade runt lite på Make up store och hittade en massa söta grejer. En grej jag fastnade för lite extra var dom fina Make-Up-väskorna som fanns i en massa olika fina färger. Själv är jag en tjej som har ganska entoniga färger på mej. När jag har ett par svarta tights tar jag göra jordfärger till eller bara svart i värsta fall. Nu säger jag inte att det inte är snyggt men ibland borde man kanske ta en färgklick till. Så när man ska sminka sej eller nåt kan man ha en fin sminkväska som piffar upp lite för stunden.


Den till vänster kostar 195:- och den till höger 350:-


Dagen



Tights - Vero Moda │ linne - H&M │ Tröja -minns inte │

Dagens bästa: Vädret
Dagens sämsta: Allt plugg jag fått o göra
Dagens låt: Till the world ends - Britney Spears
Dagens vill ha: Allt jag behöver för o göra om i mitt rum

Hallå
Hur är det idag egentligen? Har skrivit två korta inlägg som absolut inte var så roligt tror jag. Har varit i skolan hela dagen, slutade klockan tre och drog hem. Runt 7 ska jag försöka ta mej till kyrkan och gå på högmässa en halvtimme innan jag åker hem och pluggar som en galning. Ska sätta mej ner med engelskan också.
Idag är det vår föresten. Hur skönt som helst o kunna ha på sej spetstights utan att frysa ihjäl och kunna ha kortärmat i skolan. Snart dyker nog skinnjackan upp och solbrillorna.

Ska försöka öppna den nya bloggen också! Håller på o fixa designen och flytta över en del inlägg också. Hoppas det blir lyckat.

Kommentarer?

Känns så otroligt meningslöst o blogga när man har runt 40 besökare varje dag och sen ingen som kommenterar. Supertråkigt. Jag lovar, att om ni kommenterar mer kommer jag uppdatera mer och då kommer jag såklart bli peppad att blogga. Nu känns det som sagt bara tråkigt och meningslöst.




Mycket o göra?

Har ganska mycket o göra i veckan som kommer och nästa vecka. Eftersom jag inte kommer ha någon tid o plugga i helgen så måste jag försöka bli klar med allting den här veckan och jag har ont om tid. Ska till kyrkan ikväll klockan 7 och sen imorrn ska jag packa för fredagen. Mycket. Sen ska jag sjunga imorgon också så då kommer jag inte ha tid till att plugga nånting. Hur fasen ska jag göra?


Träning

Hallå
Vaknade av att det var strålande sol ute och plusgrader. Åh nu är våren äntligen här! Tror jag ska skrika av lycka haha. Har varit i skolan hela dagen och haft lektioner där det har gått segt men helt okej faktiskt. Det var på spanskan det var lite hemskt. Tänkte ta upp kameran och fota lite innan jag äter och drar till träningen. Blir bodypump idag, riktigt jobbigt men riktigt skönt också.
Ska köpa lite träningskläder också som ser mycket snyggare än vad jag tränar i idag. Har inte riktigt hittat något än men jag visar upp det i bloggen så fort jag kan!



Seriestorm

OMG jag kollade runt på kanal 5 och upptäckte hur många bra serier som börjar gå och som redan går! I onsdags började Greys Anatomy och Hellcats har börjat för några veckor sen. Jag har redan sett några avsnitt men nu är det på tv. Sen på toppen av det så börjar Gossip Girl´s nya säsong.

Hellcats - Söndagar 18:05 på kanal 5
Gossip Girl - start 10/4 19:00 kanal 5. Varje söndag
Grey´s Anatomy  - Onsdagar 21:00 på kanal 5.
Off the map - Onsdagar 21:55 kanal 5


Monday



Dagens bästa:
Mitt hår
Dagens sämsta: Snön
Dagens outfit: Enkla jeans - H&M, grått linne- H&M, mörkblå tröja - CUBUS, strumpor
Dagens vill ha: Sommar
Dagens låt: Hot - Avril Lavigne


____________________________________________________________________________________________________

Idag är det snö ute, ingen sol och måndag. Allting på samma gång. Gillar inte direkt måndagar, dom är alltid så sega och tråkiga. Tänkte träna senare idag men det blir ist möte med en grupp. På fredag åker jag föresten till ett litet helgläger. Kommer tillbaka på söndag så då vet ni att det inte kommer bli någon bloggning.

Bilder

Hej hej.
Tänkte lägga upp lite bilder sen igår. Var som sagt o firade Elin på hennes födelsedag. Var jättetrevligt. Tog lite bilder men nästan alla är hur dåliga som helst. Men här är iaf två bilder.




God morgon

Hur är det idag? Själv ska jag plugga som tusan, svenskan måste göras klart och sen får vi hem lite gäster. Ska visa upp lite bilder sen igår också så fort jag laddat in dom i datorn. Inga bra bilder, ingenting var någonsin still haha. Men men vi får se hur det blev.
Ska teckna idag! Är så otroligt taggad över att börja på en ny teckning så det kliar i fingrarna. Ni får kanske se resultatet sen om det blir bra (;

Nej nu måste jag börja.



Sent inlägg

Hallå.
Tänkte bara höra av mej. Det blev inte så mycket bloggning idag men jag har mina små skäl. Det blev en massa pluggning, fixar klart en svenskauppgift (som dock går otroligt segt) och sen lite matte. Sen runt 6 åkte jag till Elin och firade henne på födelsedagen. Vi gav henne världens sötaste lilla hamster. Har faktiskt tagit några bilder så dom kommer upp imorgon.
Vi hörs imorrn!
Godnatt (:

Salt i såren

Usch vilken dag! Har hur ont i magen som helst och sen snöar det också. Åkte hem från skolan runt 11, vilket var ett smart drag tror jag. På toppen av det skar jag nästan av mej halva fingret när jag skar äpple till marsvinen. Fråga mej inte hur det gick till.
Sitter just nu och äter mjölkchoklad och snackar med the family. Syrran drog och shoppade med en kompis så jag e lite avis på henne.
Det blev ingen outfit bild. Jag försökte men det blev suddigt o konstigt. Får försöka senare igen.





What are words

Hittade en helt underbar låt som handlar om en kille som friar till en tjej. Sen är tjejen med om en bilolycka och blir handikappad. Nu sjunger han att han tänker stanna kvar med henne även om hon är såhär sjuk. Så underbar text. Man bara gråter ju!
Säger hejdå och godnatt med den här låten.






Inspiration #2


Ett par riktigt snygga skor från H&M för 299:- Kan bara föreställa mej när jag skuttar runt i dom i sommar. Åh vad det skulle vara härligt!

Bara mjölkchoklad

Äntligen hemma! Eller tja, det var inte så farligt det var faktiskt riktigt kul. Kom nyss hem, åt på max innan. Ibland är det faktiskt ganska gott. Tur att man inte äter där så ofta.
Sitter nu med några goda praliner och en god latte samtidigt som jag tittar på 2/5 män. Ska byta i marsvinens bur också innan jag kan ta kväll.
Det blev ingen outfit bild, han tyvärr inte det.


Kan bjuda på en fin bild på iris, det hänger ihop lite iaf. Minns ni vad lite päls hon hade förut? Klicka för att komma till inlägget


20 minuter



Slutar om ungefär 20 minuter och jag har bara 18% kvar i datan. Trist. Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag åker, önskar jag hade med mej kameran så jag kan fota lite i stan men vi får köra en outfitbild senare. Kan kanske också köra en frågestund senare om någon skulle vara intresserad (?)

Nej nu måste jag plugga vidare (; Bye bye!

Sverker fick vara med i en bild som inte alls passar till inlägget...Jag måste fota lite mer nu, har lite torka i datan nu.

Stan

Hallå.
Blev inte alls någon bra bloggning igår. Moa hängde med hem, vi drog till kyrkan och sen vidare till en liten välgörenhetskonsert dom fixat. Man sjöng kareoke och sånt där. Människor från 14-19 år var där tror jag. Nej jag överdriver inte. Men det var trevligt! Sen hängde moa med hem igen och sov över och nu är jag i skolan och har nästan nyss kommit hem från idrotten.
Senare blir det in till stan och träffa några människor. Ska försöka o slänga upp en outfitbild om jag hinner. Vet inte riktigt när jag kommer hem.
Vad hittar ni på idag?



Årets första jordgubbsplanta :O Lite tidigt?

Hallå

Hur är det idag? Själv är det helt okej igen. Just nu är det lite segt i skolan, har just haft engelskaförhör vilket jag tror blir full pott. Kan meddela att jag skapat en ny blogg. Håller bara på o fixa till designen, flytta över en del inlägg och fixa menyn så allting blir som det ska.
Har tyvärr inga roliga bilder o bjuda på just nu, har inte fotat nå bra bilder på ett tag. Men jag hittade en bild på we<3it iaf.



Vårkänslor

Tänkte lägga upp en superfin bild på Sassou som jag tog här om dan. Även hon har vårkänslor liksom alla andra. Hoppa det fina vädret håller i sej.
Sitter just nu hemma och hejar på AIK som möter HV71. Än har det inte blivit något mål men jösses vad mycket skott AIK skjutit! Dom spelar faktiskt riktigt bra.



Nu säger jag godnatt, känner mej riktigt trött och ska sova så snabbt som möjligt.

Inspiration

Det var ganska längesen jag gjorde ett litet modeinlägg. Tänkte ta upp den nya trenden Jeffrey Campbell´s nya maffiga skor med hög och bred klack. Det är nog en ganska gammal trend just nu men jag har inte riktigt tagit upp den i bloggen.


Vet att dom är riktigt dyra men det vore ganska kul o ha ett par. Nån gång måste man ju kunna använda dom.



Själv gillar jag skorna, men jag vet inte om det kanske skulle vara lite klumpigt o ha så stora skor. Någon här som provat eller har ett par såna här? Hur är dom?


xoxo Dea

Grenade

Hallå
Hur är det idag? För mej är allting helt okej. Sitter nu med Moa och Sara och väntar på att spanskalektionen ska börja. Det kommer vara otroligt segt men man får väll stå ut utan att somna.

Bjuder er på en liten låt som jag lyssnar på om och om igen på hela tiden.
xoxo Dea



Easy come, easy go, that's just how you live
Oh, take, take, take it all but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open, why were they open?

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same

No, no, no, no

Black, black, black and blue, beat me 'til I'm numb
Tell the devil I said, hey, when you get back to where you're from
Mad women, bad women, that's just what you are, yeah
You'll smile in my face then rip the brakes out my car
[| From: http://www.elyrics.net/read/b/bruno-mars-lyrics/grenade-lyrics.html |]

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes, you did
To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for ya, baby
But you won't do the same

If my body was on fire
Ooh, you'd watch me burn down in flames
You said you loved me, you're a liar
'Cause you never, ever, ever did, baby

But darling, I'd still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same

No, you won't do the same
You wouldn't do the same
Ooh, you never do the same
No, no, no, no

God morgon

Vaknade av att solen tittade in genom fönstret, dock var jag så trött så jag orkade inte gå upp. Tillslut fick syrran dra upp mej. Har iaf sovmorgon, börjar tio i nio ist för halv nio. Inte så stor skillnad men ist för att åka tio över åtta åker jag tjugo i nio. Skönt.

Vad hittar ni på idag?

Jag flyttar

Tänker byta blogg. Vet inte ännu vad den ska heta men jag vet vad jag ska skriva om. Den kommer bli 100 ggr bättre än vad den här är men jag måste fixa design och allting innan jag länkar så jag stannar kvar här en stund till.
Vad vill ni läsa om? Ge mej lite tips så kommer bloggen bli mycket bättre.



xoxo Dea

Syrrans shoes

Syrran klickade hem ett par skor här om dan och jag är nog ganska avis. Klackarna är ganska höga och skorna är riktigt bekväma. Tror nog att jag kommer låna dom några gånger här i vår och sommar.


Morning

Passar på o blogga nu när internet är tillbaka. Igår var det en helt okej dag. Idag är det en mindre bra dag. Sitter hemma och är förkyld. Såklart hann syrran smitta mej. Tack tack -.-
Får hoppas att den inte är lika stark som hennes, hon är fortfarande sjuk



Internet + Grillning

Nu kan jag börja blogga igen. Gjorde ett inlägg igår men det gick inte o posta. Just då försvann internet såklart.
Igår var det världens finaste väder ute. Jag och min familj gick genast ut och grillade korv. Mia & Elin o mormor kom till oss (det var redan planerat från början). Kaninerna hängde också med ut och solade sej. Hur mysigt som helst.


Foton av: Dea Kamera: Nikon 3100 På foton: Syrran (silvercamera.blogg.se) och linn

FREDAG EFTERMIDDAG


Bild av: Dea Kamera: Nikon 3100

Sitter och äter en god plocktallrik med lite allt möjligt på. Ost, vitchoklad, marmelad, korv och grönsaker. Hur gott som helst! Pressade också ett glas apelsinjouice till.

Vad gör ni nu?

BILDSERIE




En liten bildserie jag tog på Rutger igår. Testade kameran på närbild och nu har jag fattat hur kul man kan ha genom o fota en vacker snygg katt. Plockade ut dom bästa bilderna jag tog. Tror jag är mest nöjd med den första.
Det jag gillar är kontrasten mellan hans gula ögon och den gråa pälsen. Fick använda blixt för att det skulle se bra ut. Det är lite svårt o fota utan blixt i ett objekt som rör på sej.

Vilken är er favoritbild?

KÄNGOR


Foto av: Dea Kamera: Nikon 3100

Mina fina kängor jag kan ta fram nu när våren är på väg. Är helt kär i dom. Man kan också vika upp dom så blir det högre kängor.
Hiss eller diss?


GODMORGON

Startade dagen med att rusa upp och börja fota syrran som skuttade omkring i sin onepiece. Eller skuttade var nog o ta i. Hon är sjuk och risig. Jag är inte avis över att hon är sjuk men hon får vara hemma. Haha jag är så skoltrött så det e pinsamt.
Ska försöka o ladda över lite bilder från min fina kamera jag köpt. Ska bara försöka hitta den rätta sladden eftersom det inte följde med någon. Konstigt men det är iaf en vanlig USB kabel som man använder till alla andra kameror.

Haha detta är en bild från när jag gjorde frukost på lovet. Självklart var manfred med (;


Han var mitt i ett jam.

VÄNNER OCH FOTON

Sitter just nu och tittar på vänner samtidigt som jag fotograferar arne. Haha helt otroligt vilka ögonblick man kan få med. Lyckades knäppa en fin bild på rutger också, jag lovar att den kommer upp i bloggen.

Tyvärr har jag lite bloggtorka, har ni någon lust o tipsa?
Ha det så bra!

Min nya kompis

Sorry för låg uppdatering igår. Var helt chockad över min nya kompis som kom hem till mej. Nu kan jag inte längre skylla på att jag har en dålig kamera. Kan lova er en massa bra bilder nu.


ONSDAG

Hallå
Känner starkt för att blogga nu men jag vet aldrig vad jag ska skriva om. Moa tycker att jag ska uppdatera oftare och hon är nog inte ensam om att tycka det heller men grejen är att jag har bloggtorka.
Just nu sitter jag i no-salen och har just gjort klart en matteuppgift. Det gick jättebra, vet dock att jag har ett fel men jag orkar inte ändra. Jag hade ändå redan lämnat in den.
Funderar faktiskt på att byta blogg och bloggnamn. Hela rubbet. Är inte ett dugg nöjd med att heta ooopss. Hur fasen kunde jag heta det från början?

Känner också att jag är otroligt hungrig....

Totalt ointressant inlägg -.-


08-03-11 EMMA WATSON

Kände att jag vill prata lite om kändisar nu. Har inte gjort det på ett tag. Funderar också på att göra en till mina favoriter lite senare.

Anyway någon här som sett Emma Watsons kappa hon hade på sej här om dagen? Det var längesen hon klippte av allt hår men jag har aldrig tagit upp det här i bloggen. Är hennes nya stil hiss eller diss?

Själv älskar jag hennes kappa hon har på sej. Kostar säkert en förmögenhet men man borde kanske kunna hitta en liknande till rimligt pris?






HISS ELLER DISS?


08-03-11 MY NEW OBSESSION


08-03-11 GOD MORGON

Hallå (:
Idag är det tisdag, vilket betyder estet hela förmiddan och spanska på eftermiddag. Senare blir det bodypump. Det behövs verligen, är jättesugen på att börja träna igen efter sportlovet. Tog ett break under förra veckan. Orkade verkligen inte.
Vad gör ni idag?

07-03-11 NY DESIGN + DAGEN

Öppnade bloggen just nu. Designen är inte helt klar men jag tror jag behåller headern iallafall. Vad tycks?



Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Segt men det har gått ganska bra faktiskt. När jag vaknade var jag så trött och hängig så jag drog bara på mej ett par svarta tights och min fina ACDC tröja. Orkade inte så mycket mer. Håret var också på sniskan. Usch, får försöka lägga ner mer tid på allt imorrn. Kom också på att min foundation är slut på toppen av det hela. Så där gick jag i risigt hår, osminkad och ledig outfit. Hur bra är inte det? HAHA!


07-04-11 VECKANS BLOGG


07-04-11 LÖSENORD

Hej hopp.
Från och med klockan 3 kommer bloggen vara lösenordskyddat ett tag medans jag fixar designen. Det kommer vara rörigt och trist så det är lika bra att ni inte ser det.

07-04-11 UPDATE

Hej hej.
Kör lite update här, orkade inte uppdatera något igår. AIK vann, lycka för mej och för en massa andra AIK fans. Ni skulle ha hört klacken och publiken i lördags. Vilken kick man fick. När AIK gjorde mål fick man hörselskador pga alla som skrev av lycka. Jag måste nog erkänna att jag också skrek.
Sitter nu i skolan, första dagen vilket är otroligt segt. Är trött och hängig. Vet inte varför jag antar att jag inte la mej i tid. Anyway, jag har total bloggtorka faktiskt. Någon här som kan säga vad ni vill läsa om? Vad som helst går bra.
Ska också dra igång en ny veckans blogg. Tror jag ligger efter eller så är jag för snabb nu. Borde jag kanske köra dagens blogg istället?

05-03-11 DARLIN

Slänger in min favoritlåt på Avril Lavignes nya platta innan jag sticker
Nu drar jag!

05-03-11 PROMENAD

Nu blir det en rask promenad i solskenet och släppa ut Mias hundar så dom får springa lite. Sen bär det av hem, göra sej i ordning och dra.

Vad ska ni göra idag?

05-03-11 AIK-MODO

Hej hej alla glada och sura.
Idag blir det inte mycket uppdatering på bloggen, kommer vara borta stort sett hela dagen. Åker runt halv 3 och sen bär det av och kolla på match. Modo-AIK. Heja heja.
Själv hejar jag på AIK. Ikväll gäller det!
Vilka hejar ni på?

04-03-11 KLÄDER


Här är bilder på vad jag köpte från second hand för några veckor sen. Tog inte kort på allting, men det här är iallafall 3/5 saker.
Jackan kostade 75:-. Så gott som ny!
Västen kostade 50:-. Så gott som ny!
Skorna betalade jag bara 50:- för. Borde ha kostat 300:- i en affär.

04-03-11 FRÅN SHOPPINGEN IGÅR

Har äntligen varit duktig och tagit bilder på vad jag köpte igår i stan. Måste vara andra gången eller nåt som jag orkat ta kort.
* En enkel t-shirt från Gina Tricot, 49,90:-
* Ett par fjäderhårspännen från H&M, 10 kr.
* Ett par blommiga hårspännen från H&M 10:-
* Matchande gummisnoddar från H&M 19:- tror jag.
Vet inte om det här var ett så roligt inlägg, haha själv tycker jag det ser dödstrist ut. Får göra det lite roligare nästa gång (;

04-03-11 EVERYBODY HURTS

Måste bara lägga upp Avril Lavigne's nya låt Everybody Hurts från hennes nya album som släpptes i sverige idag. Den hamnade direkt på spotify och nu lyssnar jag på den om och om igen. Klickade genast in på Everybody Hurts efter att jag läst Zaras åsikter om skivan. Hon skrev att den här låten var en av hennes favoriter så jag var bara tvungen o lyssna på den. Hon har rätt, den är riktigt bra!

04-03-11 TORKA NAGELLACK

Hittade en ganska rolig grej nyss som föreställer en apa som blåser. Grejen är att du torkar nagellack med den. Lite onödig grej kanske men ganska rolig också!
Onödigt eller är det bra att ha?

04-03-11 Ray-Ban

Dessa godingar förtjänar ett eget inlägg. Ett par riktigt snygga Ray-Ban brillor i modell pilot. Supersnygga! Fick dom av pappa igår och är helt kär. Kan inte solen komma fram så man får använda dom? Har inte testat dom. Nån annan som har ett par såna här? Nöjda?

04-04-11 FREDAG

Hej hej.
Vad händer idag? Antingen blir det att sitta hemma och inte göra någonting eller så blir det grillning med familjen och några andra. Vad som är planerat vet jag inte. Jag vet iaf att jag ska fixa kort på grejerna jag köpt, även dom från second hand fynden och mina superfina Ray - Ban brillor från pappa. Riktigt fina grejer. Men jag tror inte att jag kommer visa upp allting i ett o samma inlägg. Det kommer nog tråka ut er.
Ska dra ner o mata mina små fiskar, har jag berättat att jag köpt fem till? Så nu har jag 9 st supersöta guppisar och två jättefina malar som simmar omkring. Haha snacka om att guppisarna är glada.
Vad ska ni göra idag?
Ha det så bra!

03-03-11 STAN

Drog till stan idag med the family. Blev lite shopping och sen middag på hard rock. Har inga bilder ännu. Det var syrran som agerade bloggerska idag och fotade en massa medans jag inte fotade nånting.
Köpte en t-shirt från gina för 40:- och sen en massa hårgrejer.
Bilder kommer nog senare, men min kamera är verkligen inte bra. Vi får se hur jag gör med det.
xoxo Dea

02-03-11 DATORFRI DAG

Idag tar jag ledigt från datorn så uppdateringen kommer vara på botten. Drar kanske o ser på bio senare. Vilken film det blir vet jag inte det får vi se senare.
Vad ska ni göra idag?
xoxo Dea

01-03-11 TISDAGKVÄLL



Just nu är jag nog världens sämsta bloggare. Uppdaterar aldrig men jag har verkligen ingenting o skriva och sen har jag bara tråkiga bilder o bjuda på. Sitter just nu och kollar på the mentalist även fast jag inte riktigt följer det här avsnittet. Är lite för ouppmärksam.

Imorrn har jag inget planerat. Försöker bara ta det lungt i det yttersta. Bara vara hemma och slappa är nog ett av det bästa som finns. Ska försöka klinga på gitarren också.

01-03-11 HEMKLICKAT

Klickade nyss hem ett par kängor från have2have för 199:- på rean. Superkul, är helt kär i skorna. Nu får jag bara hoppas att skorna passar.

1-03-11

Hallå :)
Tänkte köra lite uppdatering för er även fast den säkert kommer vara jättetråkig. Just nu sitter jag i soffan hemma och tittar på tv. Jag vet, klockan är snart 1 och jag borde göra något annat. Funderar på att teckna lite. Har inte gjort det på år och dar.

Funderar på att dra igång en ny veckans blogg. Tror nästan jag ska börja med dagens blogg eller nåt. När jag känner för det...Nästa inlägg kommer det (;

Juste, glömde säga att jag fått hem min earcuff. Vet inte riktigt vad jag tycker om den. Den ser så stor ut, det blir lite för mycket. Får visa upp den i ett annat inlägg.

xoxo Dea